Selinaymurat Gkcenn son 2 hafta ne güzel darısı bizlere inşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün bebeğinizi de
Selinaymurat Aliay aramızda bir hafta varmış hazırlıkları az az tamamlıyorsunuzdur sizde ne güzel sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurat hulya1esila daha da azalmış ne güzel darısı bizlere inşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurat minisinannesiiii yakın zamanlardayız ne güzel sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurat Fatmamuduk evet öyle bel ağrıları baya artıyor galiba bu zamanlarda Allah yardımcımız olsun hepimizin sizde bol bol dinlenin inşallah.
Selinaymurat Azrabetulunannesi bir hafta var neredeyse aramızda o zaman inşallah tez zamanda geçer güzelce.
Selinaymurat Cennetulmeva Allah yardımcınız olsun inşallah şifanızı versin zor evet ağrılar gerçekten bazen çok can yakıcı gibi oluyor ama sabredicez inşallah
Cennetulmeva Selinaymurat amin canım inşallah eğilince artık sanırım başı mideme oturuyor resmen sıkışıyorum 😂
Selinaymurat Busbus58 sizin ne güzel benimkinin yarısı kadar son hazırlıklar zamanıdır Allah kolaylık versin inşallah bebeğiniz de sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah
Selinaymurat Tevhide001 bir ay neredeyse ayy çok iyiymiş ya Allah kolaylık versin yardımcınız olsun inşallah
Selinaymurat tontirikkannesii bitmiş son hafta darısı bizlere inşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün bebeğinizi de
Selinaymurat Gulsumbozkurt ayy bitmiş sevindim sizin adınıza darısı bizlere sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurat Asude967 az kalmış inşallah tez zamanda kavuşursunuz bebeğinizi de sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün
Selinaymurat Nursel67 ne güzel 2 ay sayılır son hazırlıkları zamanı gelmiş sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurat Nihal-1989 yaa çok sevindim Allah kolay Bi avazda doğum nasip etsin inşallah bebeğinizi sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah
Nihal-1989 Selinaymurat inşallah teşekkür ederim .. hepimiz evlatlarımıza sağ Salim sağlıcakla kavuşalım inşallah ..
Selinaymurat Reyyhan ne güzel yaa Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün bebeğinizi de
Selinaymurat Birtane2307 geçer geçer inşallah tez zamanda kavuşursunuz bebeğinize de sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın
Selinaymurat Sigortacianne Allah yardımcınız olsun inşallah sancıysa eğerde Bi avazda doğumunuz olsun sağlıklı mutlu huzurlu şekilde kucağınıza alırsınız bebeğinizi de inşallah
aysetrmz Selinaymurat 83 gün bu gün çok kötüyüm ve hicbir iş yapmadım karnimda sancim var herşeyden herkesten çok soğudum neden bian da böyle oldum bilmiyorum
Katre_ aysetrmz benim de 83 gün kaldı Bende bu aralar oyleyim dun oyle bunaldım oturup ağladım agladım. Rabbim yavrularımızı sağ salim bize kavuştursun İnşaAllah 🤲
Selinaymurat aysetrmz bazen öyle oluyor gerçekten insanın bir anda herşey den soğuyası geliyor ama siz yinede iyi olmaya çalışın bol bol dinlenin Allah yardımcınız olsun inşallah şifanızı versin
Selinaymurat Jdiebsh bitmiş bitmiş Allah yardımcınız olsun kolaylık versin inşallah bebeğiniz de sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın