Selinaymurat Evet hamile anneler nasılsınız kaç gün kaldı doğuma? Benim bel ağrılarım ve kasık ağrılarım var doğuma da 81 gün kaldı inşallah.
Fatmamuduk Selinaymurat 82 günde bende var 😖 Bu bebek kasılması ve bel ağrısı korkutuyor beni de 🤦🏼♀️
Cennetulmeva Selinaymurat 91 günüm var benimde kalça ve bacak aralarımdaki kemikler agrıyo mide bulantım olmaya başladı
Selinaymurat Fatmamuduk evet öyle bel ağrıları baya artıyor galiba bu zamanlarda Allah yardımcımız olsun hepimizin sizde bol bol dinlenin inşallah.
Selinaymurat Azrabetulunannesi bir hafta var neredeyse aramızda o zaman inşallah tez zamanda geçer güzelce.
Selinaymurat Cennetulmeva Allah yardımcınız olsun inşallah şifanızı versin zor evet ağrılar gerçekten bazen çok can yakıcı gibi oluyor ama sabredicez inşallah
Selinaymurat Busbus58 sizin ne güzel benimkinin yarısı kadar son hazırlıklar zamanıdır Allah kolaylık versin inşallah bebeğiniz de sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah
Selinaymurat Tevhide001 bir ay neredeyse ayy çok iyiymiş ya Allah kolaylık versin yardımcınız olsun inşallah
Selinaymurat tontirikkannesii bitmiş son hafta darısı bizlere inşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün bebeğinizi de
Selinaymurat Asude967 az kalmış inşallah tez zamanda kavuşursunuz bebeğinizi de sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün
Selinaymurat Nihal-1989 yaa çok sevindim Allah kolay Bi avazda doğum nasip etsin inşallah bebeğinizi sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah
Aysel112233 Nihal-1989 dogumunuz sali gunu mu acaba birde sezeryan mi benimde sali gun verdi insalllah ayniyiz heralde
Selinaymurat Reyyhan ne güzel yaa Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün bebeğinizi de
ece_2206 Reyyhan yaa sezaryan mı olacak benim de 4 dü daha gelmeye niyeti yok almayalım dedi doktorum :) hayırlı olsun 🌼
Berna35 Reyyhan benim de 6 gün ama gelmeyecek gibi hissediyorum 🙄 sadece alt tarafım da ağrı var o kadar
Birtane2307 Selinaymurat Daha 205 gun var yolun basındayiz😅😅🥰 Allah hepimize kolay dogumlar nasip etsin saglikla kucağimiza almayi ❤
Selinaymurat Birtane2307 geçer geçer inşallah tez zamanda kavuşursunuz bebeğinize de sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın
Selinaymurat Sigortacianne Allah yardımcınız olsun inşallah sancıysa eğerde Bi avazda doğumunuz olsun sağlıklı mutlu huzurlu şekilde kucağınıza alırsınız bebeğinizi de inşallah
Selinaymurat ssnnmmm az kalmış diyelim ne güzel maşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün bebeğinizi de inşallah
Selinaymurat Sbhmstfelf19 daha varmış ama olsun 2 ay inşallah hazırlıklarla geçer inşallah bebeğinizi de sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah
Selinaymurat Melike0642 aynıymışız ne güzel benim de öyle yatmakta bel ağrısı oluyor ama sabredip dayanıcaz inşallah bebeğinizi de sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah
Selinaymurat Merveakbb büyüdükçe mi acaba azalıyor ki yani benim hareketleri daha normal ama sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurat tubiii0106 maşallah az diyelim azalsın sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurat Btm571 gelir annesi gelir bitmiş zaten o da kavuşmayı bekliyordur sana sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi