[silindi] Halise2121 benimde bebeğim 9. Haftada sanki eli ayağı var gibi bazıları daha şekilsiz oluyor onunla mı alakalı acaba
Halise2121 [silindi] olabilir bnim çok fazla erkek yiyenim var ve bn d 3 kız var az çok ayırt ede biliyom erkek bebeklerde utrasyonda daha toplu çıkıyor kız bebekler daha yaygın ve bunalım ama ilk aylar büyüdükçe hepsi birer bebeye benziyor 🤭
Alininannesii1 Ya kizlar devlette necati bey erkek dedi bugun ozelde doktor kiza benzettim valla ne deyim bilemedim biz şok :)19+4
Halise2121 Alininannesii1 devletteki kaç haftaliktan benzetme yaptı küçük haftalarda yanılma ola biliyor
NilayRuya Brknly tam anlayamadım ben ama biraz bekle derim canım en azından diğer aya kadar bekle 16 haftalık olsun bir kesinlessin öyle al derim🤗
Kubra0605 Halise2121 aminn insallahh gönlüm kız istiyor benim ikinci evladım olcak Rabbim nasip ederse ilki erkek
Tkara Kubra0605 ilgili biri cinsiyette benziyor diye tahminde bulundu ama 16. Haftada netleşir diyo değişen çok gördüm diyo
Alininannesii1 Kubra0605 ben de ilk defa gittim cinsiyeti ben sormadan soyledi ..yanindaki asistan doktor merve ve hemsiresi de ilgiliydi..
Kubra0605 Alininannesii1 teşekkürler verdiğiniz bilgiler için bende bidaki randevumu Necati beye alicam.
Mom092 Brknly canim detayliya kadar beklemeni tavsiye ederim biseyler almak icin cunku değişebiliyor ☺️ İlla biseyler almak istiyosan unisex seyler al hem kiza hem erkege 🙂
Zehraaa98 Deryayurt aaaa sana kız demışlerdı degıstımı😂 olsun canım sağlıkla gelsınler aynen bana 12 de erkek dedı 17 de kesınleştı
Deryayurt Zehraaa98 yok kuzum burda kız dedilerde iki farklı doktor ikiside erkek dedi 😬 aynen sağlıklı olsunlarda allahın izniyle
Brknly Burcuylmzz Canan hanıma gidiyorum evet memnunum daha önce de ona gittim doğum yaptım ve memnun kaldım
Halise2121 Kubra0605 burda bebeyin kafa di ve gövdesinin yarışı görünüyor daha doğrusu kemikleri canım
Kubra0605 Halise2121 anladım buna bakarak cinsiyet anlasiliyomu ben hiç anlamadim siz biliyosunuz sanırım bu işi ☺️
Fasulyemibeklerken Halise2121 merhaba ben de bu hafta ikiliye gideceğim 11 haftalık resmi var tahminde bulunabilir misiniz