Halise2121 Kubra0605 bacak arasini boş gördüm kız diyom ama gene d tahmin sadece rabbim gönlüne göre versin 🥰
Halise2121 Kubra0605 bu ilk attığın fotoğraftan anladım canım bacak arası boş görünüyor sadece tahmin ediyorum biz 6 kiziz ve hepimiz evliyiz ablalarimin ve kendi utrasyon fotolarina baka baka anlıyorum artık biraz diyeyim 😅
Zehraaa98 Deryayurt Ah canımmmbende senı arıyordum ınan kullanıcı adını kestıremedım tam😂😂 napalım 19 haftalık olcaz yarın sen naptın nasıl bebiş🥳
Kubra0605 Tkara ben bunu kıza benzettim bu arada Ankara şehir hastanesine gidiyosunuz sanırım hangi doktor
Deryayurt Zehraaa98 bende 19 oldumm valla mide yanmasından kafayı ymeek üzereyim erkek cinsiyeti bu aradaa seninde erkekti dimi
ocak2021 Brknly kız bebeklerde de erken haftalarda cinsiyet oluşumu bu tarzda oluyor. O yüzden çoğu doktor 12. Hafta da net bisey demiyor.
Kubra0605 Tkara bende oraya gidiyorum oyuzden sordum ben 23+1 hala cinsiyet soylemediler bana oyuzden merak ettim doktorunuzu bende bir sonraki randevumu Necati beye alicam herkez çok iyi bı doktor diyor ama bakalim.
Tkara Kubra0605 ilgili biri cinsiyette benziyor diye tahminde bulundu ama 16. Haftada netleşir diyo değişen çok gördüm diyo
Biresinti BegumIscanTunc bende aynı durumu yaşadım bugün 13+4 😕 https://hizliresim.com/fJ6yyy tahminde bulunabilirmisiniz
Kubra0605 Halise2121 tesekkur ederim bide şuna bakarmisiniz biz bunda bebeği bile göremedik ama☺️ https://imgyukle.com/i/H5r3nI
Kubra0605 Halise2121 aminn insallahh gönlüm kız istiyor benim ikinci evladım olcak Rabbim nasip ederse ilki erkek
Zehraaa98 Deryayurt aaaa sana kız demışlerdı degıstımı😂 olsun canım sağlıkla gelsınler aynen bana 12 de erkek dedı 17 de kesınleştı
Kubra0605 Alininannesii1 bende çok merak ediyorum Necati beyi herkez çok ilgili diyo bilseydim enson kontrole gittiğimde ona giderdim gittiğim doktor doğru dürüst bilgi bile vermiyor cinsiyetini bile söylemedi yani
Halise2121 Kubra0605 burda bebeyin kafa di ve gövdesinin yarışı görünüyor daha doğrusu kemikleri canım
Alininannesii1 Kubra0605 ben de ilk defa gittim cinsiyeti ben sormadan soyledi ..yanindaki asistan doktor merve ve hemsiresi de ilgiliydi..