Gulsah91 mry_mst 20.haftada ilkini 24. haftada ikincisini yaptırdım ilki çok ağrı yaptı ama ikincisi çabuk iyileşti. sağlık ocağından çağırdılar beni zamanı gelince
mry_mst Gulsah91 banada sağlık ocağı gün verdi 17.haftama gün verdi ama genelde 20 de vuruluyomuş hep
_Mother_ mry_mst aynen canım öyle oluyor dediğim gibi doktoruna danış o şekilde yap bebeğe zararı olmadığını söylüyorlar ama hareketlerini kontrol etmemiz gerekiyor
Bernayldrm12 mry_mst ilk dozu 18. Haftada ikinci dozu 22. Haftada yaptırdım. Ilk doz belki 3 hafta ağrımıştır kolum ikinci dozun ağrısı olmadı
Nisanurunannesi3850 21 ve 25 haftalarda vuruldum ilk dozda 3 gün agrimisti kolum 2. Dozda agrim olmadi hafif bi ates yapti gecti😊
Aleyna_kpln mry_mst ben bugun oldum 20+3gunluguz ikinci gebeligim ilk kizimda bu kadar agri olmamisti simdiki cok agri yapiyor anlamadim 🤔 parmaklarima kadar vuruyor agri ama kullanilmicak derecede degil mesaj yaziyorum 😊🤭
Bilge44 mry_mst Bana da 17 ye verdiler ben daha erken 20. Hafta olsun o zaman gelecem dedim hemşireye. Tamam o zaman ihmal etme de dedi 20. Haftada gittim 20-24 Hafta en iyisi siz ne zaman derseniz o zaman yaparlar tabı geciktirmeden 🥰🥰💉
Ozlem23 mry_mst ben ilkini olduğumda iki gün sonra ağrı yaptı ama kolumu kaldiramiyodum ikinci dozda yapıldığı zaman agrimisti ama sizi gibiydi
NilayRuya mry_mst 21.haftamda oldum ağrı yapmadı sadece dokununca hafif acı vardı. İkinci doz için 23 Şubat’ı bekliyorum 🤗