34_21_23 mry_mst ilk dozunu 16. Haftada oldum. Burdaki yazılanlara göre erken zannettim doktoruma sordum farketmez dedi. Yarın öbür gün de 2. Dozu olacam. Aşının ilk günü ağrım olmamıştı ertesi gün ağrı yaptı 2 gece 3 gün ağrıyı çektim kullanamadım kolumu.
plakayerli mry_mst 20. haftada yaptırdım genelde 20′den sonra yapın diyorlar. benim acımadı sadece dokununca acıyor
_Mother_ mry_mst ilk dozumu 22 haftalık iken oldum 2.dozu da 26 da yapacam haftaya evet ağrı oluyor canım
mry_mst _Mother_ bana aile hekiminde takip yapan hemşire 17. Haftamda gün verdi erken geliyo bana 20.haftada genelde yapılıyomuş
_Mother_ mry_mst 17 bence de erken canım doktoruna sor danış o şekilde yap ben öyle yaptım çünkü bana eğer 5 yıl içerisinde yapmış isen 1 doz tek yaptır dedi yoksa 2 doz yap dedi ve mutlaka bebeğin kalp atışlarını duyduktan sonra vurul benim hemşirem öyle yaptı 17 haftalık iken de sağlık ocağındaki cihaz yetersiz oluyor
Bilge44 Haftada oldum ben de ilk dozunu eğer düşük gibi riskler varsa erken olmayın diyorlar ben öyle duymuştum. Mümkünse 20. Haftada ilk doz 24 te ikinci doz
44Queen mry_mst 20 den sonra olun hemşireye öyle söyleyin 20. Haftadan sonra ki hafta gelsem olur mu diye
zeynepbalci mry_mst bana da erkene vermişti tarih, gittim bebeğin hareketlerini hissedip hissetmediğimi sordu, hissetmedim deyince biraz daha erteleyelim madem dedi, 23.te oldum
34_21_23 mry_mst doktorum sıkıntı yok aşın gelmişse olabilirsin dedi bende oldum. İyiki de olmuşum zaten aşıdan 10 gün sonra paslı demir sıyırmıştı elimi. Olmamış olsamda acil gidip olmam gerekecekti
44Queen mry_mst 20. Haftadan sonra oldum sadece hafif ağrısı oluyor ama öyle dayanamayacak gibi değil 12 saat sonra geçiyor şişlik falan olmadı bence ikinci dozu da 1. Dozdan 4 hafta sonra oluyorsunuz
zeynepbalci mry_mst 22+5te oldum yani bu pazartesi sol koldan yapıldı ve üzerine yatamıyorum sağa yatıyorum ama hafif hafif ağrısı böyle kendini hatırlatıyo arada o kadar aman aman bi ağrı değil büyütme gözünde korkma hiç
Bilge44 mry_mst Bana da 17 ye verdiler ben daha erken 20. Hafta olsun o zaman gelecem dedim hemşireye. Tamam o zaman ihmal etme de dedi 20. Haftada gittim 20-24 Hafta en iyisi siz ne zaman derseniz o zaman yaparlar tabı geciktirmeden 🥰🥰💉