kbrMEVA Damlahtp kat canım mesela ben doğum yaptım sütüm hemen gelmedi hemşire mama alın dedi eşimle kaynanam yanımdaydı eşim gitti aldı mamayida yaptık ama biberonla vermedik siringayla damla damla verdik çünkü biberona alisirsa meme tutması zor oluyor şuan ikinciye hamileyim sadece mama kaldı mama alıp katacam çantama bide mama kaşığı bu sefer de sütüm hemen gelmezse mama kaşığıyla verecem bir gece kaldım işte hastanede sezeryen doğum olmuştu eve hittim banyo yaptım gigusume masaj yaptım sütüm aktı emzirdim hemen
Bdp Mcakir bende oyle dusunuyorum ama ebeler israrci kullanmayon diyor sonra sut yetmiyor cocuk sarilik oluyor kafamda milyonlarca soru
Mcakir Bdp aynen öyle ay ne biliim en azından akşamdan akşama günde 1 kerede olsa veririm diyorum. İşte çok ısrar edicem doğumdan sonra cocuk doktoru geliyor mu ki odaya biliyo musunuz? Ona sormak istediim çok soru var 😅
Bdp Mcakir dogumdan sonra hemen kontrolunu yapiyormus cocuk doktoru ama odaya geliyor mu bilmiyorum ben doktoruma sordum pediatri olarak emre beyo onerdi. Hangi mamayi alacaksiniz
19231923 Damlahtp ben koydum mama emzik biberon şehir hastanesinde yapmama rağmen izin vermediler kullanmama ordan kendi mamalarından verdiler ama kaşıkla yedirmemi söylediler meme reddi olmasın diye
Mcakir Bdp Emre bey diye birini bulamadım şimdi baktımda pediatride . Yeni mi geldi acaba ? Aptamil aldım. Bi kaç arkadaşım onu tavsiye etmişti. Bu arada şimdi arkadaşıma sordum geçen sene canda doğum yapmıştı oda geliyormuş odaya cocuk doktoru 😊
minnie123 Damlahtp koymaya gerek yok, mama ihtiyacı olursa zaten bütün market ve eczanelerde satılıyor mamalar
Buketkucuk Damlahtp bence kesinlikle koyun bende koyacağım nasipse. Allah korusun bazen sütümüz gelmeyebilir, bebek memeyi almayabilir, sütümüz yetmeyebilir o gibi durumlarda hemşireler mama verin diyorlar hemen. 😌