Seyma2861 Damlahtp kız bırak zaten ne geliyorsa başımıza herşeyi düşünmekten geliyor 😁 bende senin gibi aşırı detaycıyım aşırı yoruyor insanı
aysetrmz Damlahtp doğurmuş bir anne olarak söylüyorum kesinlikle götürmelisin ben 2. hamileyim kesinlikle alicam sürekli mama ver demiyorum .Aman dikkat et sarılık olmasın sarılık çok zor
Eayh Damlahtp hastahanelerin yani eczane kayniyor ihtiyac olursa hemen alırsınız zaten bence gereksiz erkensen almak
Eayh Damlahtp niye panik olsun ki zaten bir sure sütünüzü bekliyolar he olmazsa hemen yaninda oluyor hastahanenin dedigim gibi bosuna.almayin erkenden. biberon alin bir mamasi kalsin son anda alincak
aysetrmz NilayRuya benim bildiğim ac kalması sebebiyle bazı hastaneler vermiyo kesinlikle yanimda bu sefer gtrcm
Hatice86_izm NilayRuya vücutta bilurubin DİE bişey war sarılıga sebep oluyor. Vücut onu idrar ve dıskıyla atıyormuş.ne kadar cok emer veya mama içerse vucuttan atar. Ben ilk oğlumda süt hemen yetmedi sarıldıktan hastanede yattık ilk cocuk tecrübesizlik cok üzülmüştüm suan 37. Haftada 2. Gebeliğim mama aldım kesinlikle yanıma
NilayRuya Hatice86_izm Allah razı olsun açıklaman için bende kesinlikle yanımda bulundurayim. Doğum sonrası sütun gelmemesi normal mi peki? Yani öyle birşey yaşanıyor mu?
Mcakir Damlahtp aynı durumu bende yaşıyorum. Eşim sürekli yanımdan ayrılmak zorunda kalmasın istiyorum. O yüzden mama da aldım koydum, ped pardakta koyacağım , nescafe vs. Hatta son gün market alışverşi yapıp su felanda alıp götüreceğim.
Damlahtp Mcakir ya sanırım bende öyle yapacağım mamayıda kullanmazsam ihtiyaç sahibi birine veririm sanırım bi mama aldım diye ölmem 🤷🏼♀️
Mcakir Damlahtp ben sütüm gelsede kullanırım diye düşünüyorum ilk hafta. Doktorumuza da söylicem. Kullanma derse çok geçerli bi sebep söylemesiği aürece ısrar edicem 😅
Durugulus Ben. 3. Bebeğimi doğuracağım yakında. Bence mama, biberon, emzik bunlar önemli mutlaka olmalı. Her hastane mama vermiyor. sütünüz hemen gelirse açmazsanız iade edersiniz.
Bdp Mcakir bende oyle dusunuyorum ama ebeler israrci kullanmayon diyor sonra sut yetmiyor cocuk sarilik oluyor kafamda milyonlarca soru
Babyy1S Damlahtp bende her sey eksiksiz olsun diye her seyi aldm esim odada beni tek birakmak zorunda kalmsn diye koydum cantama fakat oncelikle hastanenizle gorusun hangi marka mama veriyorlar orda varsa almayn benm gittigim haatanede istedigm marka yok diye alip koymustum ilk gun sutum geldi ama bebege yeticek kadar gelmedi mama kullandım baktinz sutunuz geliyor fişle degisim yaparsinz mamayı tabi market aliyormu bilemiyrm boylelikle boşa alms olmazsinz
Babyy1S Damlahtp aptamil cogu bebekde gaz yapiyor hastanemde aptamil var diye onlarinkini kullanmak istemedim hıpp combiotic teneke kutudan aldım gaz problemi olmadı bebegm gazini kendisi cikartıyor organik anne sutune yakın doyurucu icerigi güzel bebegm 1 ayda 1kilo700gram aldı hıpple ☺