Zeynep3535 Kızlar 17 haftama girdim başından beri benimde oluyor ben günlük ped kullanıyorum ve sık sık değiştiiriyorum diğer türlü habire iç çamaşırı değiştirmek mantıklı gelmiyor özellikle dışarıdayken felan çok daha rahat ediyorum 🤗😊
Mercimegimm Minnaksercecik amin canım. Aynen bende oyle yapacam.O degil allah korusun su gelse biliriz heralde dimi🙄
Minnaksercecik Mercimegimm su gelince çamaşırın sırılsıklam olur tuvalete gidince zaten kendiliğinden bir su akar idrarını yaptığını zaten hissedersin o kendiliğinden gidiyor ben yaşadım ama akıntınızı söyleyin doktora
Dfmuhammed Esilamm ben 36 haftaligim dun bunun icin doktora gittim hatta sari kahverengi yapiskan bi akinti var bende doktorum alltan muaane etti aciklik varmi diye hatta onun eline bile geldi o sümsük lekeler hic korkma bundan dedi artik bu gelmeye baslicak normaldir yani bebegin suyu degilmis 😊
Minnaksercecik Mercimegimm tuvalete gittim idrar bitti tam kalkarken birden su boşaldı cnm hemen anladım doktora gittim gelmiş dedi cnm
Minnaksercecik Mercimegimm antibiyotik tedavi başlatıldı durum izlenecek yine gelirse bebeği alıcağını söylediler rabbime hamd olsun gelmedi bir daha ve 1 hafta yattım hastanede şimdi de kesinlikle ilişki Yok kendini yorma iş yapma dedi yatıyorum 1 buçuk aydır
Denis19 denizz89 her gittiğimde idrar ve kan testi veriyorum canım yok diyorlar normal akinti diyorlar
MerveKontakay Esilamm küçüklüğümden beri idrar yolu enfeksyonu ve akıntım vardı hamilelikte arttı haliyle sonra doktorum bir fitil verdi o gün bugün allaha şükür akıntı ya da idrar yolumda sorun olmuyor birde bol duş işe yarıyormuş
Esra93 Esilamm Bende aynı durumdayım tam ortasında çok az ıslaklık oluyor ve acaba suyum mu sızıyor diye düşünüyorum