Ezgiiiii Arya92 haftasi yakin olan bi bz variz galba sizin hangi doktr ve tarih verildi mi benm35 hafta en erkn 18haziran dendi
SemihDamlaDalan Duygu_k merhaba banada ilk Orhan beyi önermişlerdi☺ Ama ben Semra hanımı çok beğendim ona gidiyorum☺
Duygu_k SemihDamlaDalan Ablam iki doğumunu da Orhan Bey ile yapmıştı, o sebepten ötürü ben de ona gidiyorum gayet memnunum 😊
AzizeElif Glmgkcmm Ben ilk hamileligimde sedat beye gittim 2.hamileligim yine tercihim sedat bey oldu
SemihDamlaDalan Glmgkcmm vatan hastanesi Semra Tezcanı önerebilirim çok memnunum sıcak kanlı güler yüzlü bir kadın☺ Aynı zamanda çok iyi bir doktor
Glmgkcmm AzizeElif benim ilk hamileligimde 10 haftada kalbi durdu sedat beye gidiyordum sedat bey iyi bbi doktor ama cok sakin sanki 15 dakka suruyor muaynesi detayli konusmayo sen istemeden yapmıyor sanki ya da bana öyle geliyor
AzizeElif Glmgkcmm evet aslında soğuk biri ama sorunca cevap veriyor benim normal doğum korkumu yendi 😊
Glmgkcmm Duygu_k orhan bey cok iyi bi doktor ama cok yoğun bu sebepten isi biraz hizliliga vuruyor o yuzden onuda tercih etmiyorum
Glmgkcmm SemihDamlaDalan semra hanimi ilkkez duymuyor değilim siz memnun kalmissiniz biride bana yasattiklari cok kötü filan dedi ondanda gözüm korktu