SemihDamlaDalan Ezgiiiii 18+3 haftalığız ☺ Vatan hastanesi Semra Tezcan gidiyorum siz kaç haftalıksınız hangi hastaneye ve doktora gidiyorsunuz
SemihDamlaDalan Ezgiiiii ben çok memnunum semra hanımdan çok sıcak bir kadın siz başından berimi gidiyorsunuz birde erken olduğu için ben konuşmadım henüz ama semra hanım sezeryandan yana bir doktor mu yoksa normal doğumdan yana mı
Ezgiiiii SemihDamlaDalan evet bastan beri gidiyorum.ben simdilik kendm sezeryan istyorum o da bisy demedi daha bebgm yukarda ztn boyle olrsa sezeryan dedi 18i dogum tarihimz olsak kismtse
SemihDamlaDalan Duygu_k merhaba banada ilk Orhan beyi önermişlerdi☺ Ama ben Semra hanımı çok beğendim ona gidiyorum☺
Ezgiiiii Arya92 haftasi yakin olan bi bz variz galba sizin hangi doktr ve tarih verildi mi benm35 hafta en erkn 18haziran dendi
Duygu_k SemihDamlaDalan Ablam iki doğumunu da Orhan Bey ile yapmıştı, o sebepten ötürü ben de ona gidiyorum gayet memnunum 😊
AzizeElif Glmgkcmm Ben ilk hamileligimde sedat beye gittim 2.hamileligim yine tercihim sedat bey oldu
SemihDamlaDalan Glmgkcmm vatan hastanesi Semra Tezcanı önerebilirim çok memnunum sıcak kanlı güler yüzlü bir kadın☺ Aynı zamanda çok iyi bir doktor