Boncukgiller003 ogrencianne35 bende 44 kilo ile hamile kaldım şimdi 48 kiloyum 18+3 haftalığız. Bebeğimde 16 cm 225 gram 😊
Xthinker ogrencianne35 ahh kuzum ben 17.haftamda 5kilo almıştım 2 hafta geçti daha da almışımdır şişkoluğa doğru emin adımlarla ilerliyorum 😫
MucizeAnnesii ogrencianne35 20. Haftada aynı kilomdayken 21 e girdiğimde 1 kilo almışım . Ve yeme düzenim aynı şok oldum bir hafta da 1 kilo almama 🤔 demekki yemesek de alıyoruz 🤷♀️
Ipek0z ogrencianne35 30 haftada 8 kilo aldım😒 o kadar dikkat ettim o kadar özen gösterdim yine de kilo almaktan kaçamadım🤷🏻♀️ ki ilk dört ayda kilo almamıştım
momteacher 36.haftadayım +10,5kg ile devam ediyorum kiloya çok takılmıyorum, doğumdan sonra bişekilde veririz zaten uykusuzluk yorgunluk yemeye mecali kalmıyor insanın
Leyla5- ogrencianne35 55 tim hamile olmadan önce en son tartıldığımda 73 tüm bide bana sor gerçi bende ki kilo değil ödem böyle mesela parmaģımı basıyorum beyaz oluyo orası
Beyzan ogrencianne35 lütfen takmayın bu kadar elbette hamur şeker yemeyin ama unutmayın bebek de içinizde gelişiyor. Ödem oluyor kabızlık oluyor. Doğumdan sonra gider o kilolar gitmeyeni de kovarsınız biraz diyet biraz sporla hiç sıkmayın canınızi imza gebelikte 25 kilo almış hepsini de geri vermiş anne 😘
Buketkucuk ogrencianne35 bende 24+3 haftalığım 58 kilo ile hamile kaldım şuan 68 kiloyum yani tam 10 kilo aldım ama kilomu göstermediğim için şimdilik pek sorun etmiyorum. Artık yeme içmeme dikkat ediyorum asla beyaz ekmek yemiyorum makarna ve pirinç pilavını çok nadir yiyorum. Bu şekilde kontrol altına almaya çalışıyorum ama bakalım 😇
Burcum17 ogrencianne35 ben de 65 ile hamile kaldım. Şuan 34.haftadayım. 10 kilo aldım yani 75 oldum. Boy kilo endeksinize göre normalseniz doğuma kadar 13-14 kilo almak ideal zaten. Göbek dışında benim de biyerimde büyüme olmadı. Önemli olan sağlıklı bir şekilde bebeğin büyümesi🙏