ogrencianne35 kızlar merhabalar 19.haftaya girdik bugün tartıldım tam 5 kilo almışım 65 le kaldım hamile 70 olmuşum sizler ne durumdasınız 😢😢😢
Tugbakrc7_ ogrencianne35 33.haftamdayım 6 kilo aldım 65 ile kaldım 71 kiloyum ama benim hiç iştahım yok hiçbirşey yiyemiyorum canım çekmiyor gebelik reflüsüde var ama şükür bebeğimin kilosu iyi
BurcuLice ogrencianne35 bende 19. Haftada öyleydim şuan bi 5 kilo daha almışım diyetisyenle devam etmemi söylediler sağlık ocağındaki hemşire üzgünüm şuan moralim bozuldu çok
edyr 30+1 deyim. 9,5 kilo almışım. Bakınca sadece göbüş var 🤣 57 ile başlamıştım. O kadar kilo nerde saklanmış acaba 🤔☺️
2miniginannesi ogrencianne35 bende 68 le hamile kaldım şu 73 kiloyum bende 5 kilo aldım ve 24 haftalık inşallah en fazla 80 kilo ile doğururum ilk hamileliğimde 24 haftaya kadar 1 kilo almıştım bu sefer çok hızlı oldu ilkinde 65le hamile kalıp 75 le doğurmuştum doğumdan sonra 68 e düşmüştüm bile hemen veriliyor yani çok da dert etmemek lazım
yenianne140920 ogrencianne35 Canım benim takılma eski Halime çok kolay bir şekilde dönersiiin bende öyle oldum sen ve bebeğin sağlıklı olsuuun kilo alınırda verilirde 😉
Gamzeakd ogrencianne35 canım valla 14. Haftadayım 5 kilo aldım 😂 allah sonumuzu hayır etsin … 47 ile hamile kaldım şu an 52 kiloyum 🥰🙈🌺
Girlsmomm ogrencianne35 aynıyız bende 19+2 yim 5 aldım sanki Hergün kilo alıyorum gibi geliyor çok almam diyordum ama bu gidişle 15 i geçerim galiba
anneasu diyetisyene giden var mı gebelikte kişiye göre nasıl bir beslenme planı hazırlıyor acaba bilen yazabilir mi ?
Attent ogrencianne35 offf canim cok hizli gidiyorsun ya 58 le hamile kaldim 63 kiloyum 32+haftamdayım 9dan sonra yemek yeme yag yapar meyve gunde 1 yane beyaz ekmek uzak dur pirnic uzak dur sekerli seyler ceyrege indir