Mervekaynak Ben burayı çok sevdim 😁😁 aklıma takılan ne varsa sorarım valla. Biz şuan 19+5deyiz fakat ben henüz bir kıpırdama falan hissetmedim yada kimildadi ben mi anlamadım bilmiyorum normaldir heralde dimi anneler?
sugarfamily Mervekaynak 19da ben de hic hissetmemiştim taki ablamin beni aydinlatmasina kadar sanirim anlamiyoruz ben tekmelerle cok gec tanistim 🤣🤣
Hadiyemom Mervekaynak ayyy aynı şeyi yaşıyoruz bizden iki gün öndesiniz sadece🤗bende hiç kıpırdama hissetmiyorum ilk gebeliğim. Hatta Allah korusun öldü mü diye düşünceye bile kapılıyorum
Mervekaynak sugarfamily çok şükür bir sıkıntı yok vücudumda falan ama ne bileyim insan sabırsızlanıyor😁😁
sugarfamily Mervekaynak kesinlikle katiliyorum cok sabirsizca bekledim simdi 32 olduk bu seferde cok canimi yakiyor 😅
Cemrece Mervekaynak Cookk 😍 Cinsiyetiniz nedir bizim kizimiz olucak nasipsee 🤗🤗 Subatta detayli ultrasona giricem cok heycanliyim 🙊
Mervekaynak Cemrece bizimde kızımız olacak inşallah ♥️♥️ 30ocakta randevumuz var geçen gittiğimde bir sonrakinde detaylı ultrason isteriz dedi bakalım bende Şubat ayı içinde yaptırırım heralde detaylı ultrasonu
Mom103 Cemrece detaylı ultrason da bebegin ic organlari filanda gozukuyor dimi ? Kac haftanizda gireceksiniz ?
Mervekaynak Hadiyemom ayy o bende de oluyor hissetmiyorum.hic varligini insanın içine Kürt düşüyor ama doktorum 24. Haftaya kadar hissetmeye bilirsin korkma dedi ilk gebeliklerde geç hissediliyormus
Aynur-13 Hadiyemom yaaa ikiniz adına da çok sevindim ben 6+3üm şuan da sağlıklı bir kızım olsun çok ama çok istiyoruz burda gördükçe kız haberlerini içime umut doluyor ❤️🙈
Hadiyemom Mervekaynak bunların hepsi hamilelik psikolojisi sanırım. Ama öyle diyorlar biz biraz sabırsızız sanırım yarın bigün de çok canımı yakıyor diye yazarız buralara😂
Cemrece Mom103 Evet evet detayli inceleniyor tum organlari. Subatin ilk haftasi gbi gidicem sanirim 21 haftalik fln olurum
Hadiyemom Aynur-13 rabbim seninde gönlüne göre versin cinsiyet önemli değil hayırlı sağlıklı olsun inşallah 🤲bu arada bizimkisi oğlan🤭
Mervegnlts Mervekaynak Evet canım normal karın kaslarıyla alakalı bişey miş o erkenden hissetmeye bilirsin veya doktoruna dediği gibi ilk gebelik ler de genelde geç hissediliyor. Sağa salim kucağına alırsın inşallah 🙏