ardengunes Kızlar yarı uyanikken özledigimden sanırım istemsizce geriliyorum sonra karnima bi acı saplaniyo saniyelik bu sabah yine gerildim ve suan kasik bölgeme dokununca acıyo bi zararı olur mu her şeyden nem kapar oldum 😕😏
Meleqimsin ardengunes cnm hamilelikte qerilmenin iyi olmadığını söylüyorlar büyüklerimden duydum beni hep uyardılar bu konuda buyuklerim uykudayken yada normalde bı yere uzanırken sakin çok fazla uzağa qerilme diyorlardı bu arada kaç haftalıksın
ayazefeveannesiii ardengunes kordonu koparmis yada boynuna dolanirmis doktorlar bile bunu boyle soyluyor yapma fazla bence dikkat et
ZeynepKeke ardengunes gerilmek derken canım otururken falan mı durduk yere dün bende de oldu nefes bile almak zor geldi yani öyle miydi
Bihilal ardengunes ya bende aynı böyleyim ya uyanınca istemsiz bi şekilde geriliyorum sonra korkuyorum sadece bacaklarımı germeye çalışıyorum
ardengunes ayazefeveannesiii elimde olmuyo ki o kadar dikkat etmeye çalışıyorum ama bi anda gerilirken buluyorum kendimi inan😟
Meleqimsin ardengunes bazen farkında olmadan uykuda weya qünlük hayatımızda yapabiliyoruz ama artık yapmamaya dikkat et bence cnm herşey bebislerimiz için ona zarar wereck şeylerden uzak durmak lazım uykuda da olsa kendini kontrol etmeye başla bnce cnm
Yasmina Gerilme bence bebeğe bi zararı olurmu bilemem ama 2 sefer dalgınlığıma geldi gerildim ayağıma felaket kramp girdi 2 seferde de 🙁
ardengunes Yasmina işte benimde elimde olmuyo bi anda geriliyorum öyle bazen karnima kramp giriyo benim😕
ardengunes ZeynepKeke yoo değil canım sabah yarı uyanikken oluyo böyle dönerken sırt üstü geldiğimde gerilerek dönüyorum mesela
[silindi] ardengunes aynen alışkanlık sanırım 🙄benim de aklıma geliyor bi zararı falan olur diye ama istemsiz yapıyorum bide ayağımı uzatıp yatıyorum hafif gergin bi şekilde
Dimplesgirll Banada gerilme hissi geliyor ama sanki gerilirsem bacaklarıma kramp gircek gibi hissediyorum o yüzden dikkat ediyorum
UurSevdaYlmaz Bende de oluyor maalesef bu gerilme olayi yari uyanik bir haldeyken oluyor ve bacaklarima felaket bir sekilde kramp giriyor agrisina uyanıyorum her sabah aglamamk icin zor tutuyorum kendimi eşim masaj yapmasa dayanamam o agriya cok kotu bisey😳😞