Zeynepasel- Gozun aydın canım darısı bize 39 2 olduk bebek kanala tam girmemiş sancı kasılma agzı akıntı nişan hıc birsey yok.. bebegjnız kanala gırmişmiydi sanki muayenede
Aryam-15-15 Serap2 ay neguzel cnm cok guzel bi hikayen rabbim banda ve bekllyen herkse 41 haftaya gelmeyi nasip etsin bn cok istyorum cok gec dogmasini sagikla buyt rabbim bizde burda dogum hikayemizi boyle guzel nasip etsin🤲🙏
mervedaldaban Serap2 ayyy maşallah allah herkese böyle doğum nasip etsin 3. Bebeğim inşallah benimde bu kadar olsa yeter sağlıkla büyütün kızınızı
Serap2 Minasel aldım canım yasak diyorlar nst cihazlarını etkiloyo falan diyorlar ama kimse gelip odamı karıştırmadı çantamda duruyordu
Basilicums Serap2 bebeğin kafası kanala yerleşmiş miydi hiç açılmanız var mıydı. Bugün 40+6 da doktor suni verirsek dayanamazsın bebek aşağıya inmemiş açılma yok direkt sezaryen ol dedi moralim çok bozuk.
Serap2 Basilicums kanaldan geri deydi canım hiç açılmam yoktu ama ilk doğumum normal ve 4 kiloydu doktor o nedenle suniyle başlatmak istedi
Serap2 _Mother_ inşallah canım her devlet hastanesi kötü değil ben ilk kızımda burda doğurdum çok memnundum ama bu kez pandemi nedeniyle ilgi alaka özen temizlik üst seviyedeydi