Arkadaşlar çok şükür bende 41. Haftada Suni sancıyla bal kızımı kucağıma aldım.
Öncelikle devlet hastanesine gidiyordum ben 40 haftalık olunca doktorum artık takibimi doğumhanede günlük nst olarak yapacağını söyledi günlük nst ye gidiyordum ağrı sancı açılma sıfır 6. Günün sonunda doktorum detaylı ultrason yaptı suyu çok iyi rahatı yerinde artık suniyle doğumu başlatalım dedi ve kabul edip yatmışım yapıldı saat öğlen bir buçukta Suni sancı verildi bana alttan ilaçlı bir ip olarak devlet hastanesi ama sancı odaları herkesin ayrı TV duş lavabo herşey odada vardı plates topu dahil Suni sancı bende gece 1 de sancı olarak etki etmeye başladı ama ebeler her açıklığı ı kontrol ettiklerinde kafalarını olumsuz salladı lar açılmam hiç olmuyordu Suni verileli 12 saat olmuştu bende tık yok TV izliyorum nst de uyuyorum falan ama aklımda deli sorular nasıl doğucak bu çocuk ebeye sordum sabaha kadar nst kontrol yapıcaz sabah karar verilecek dedi ben sezeryan olurum diye düşünürken serumla Suni verirler bu kez dedi ben geceden umudumu kestim ertesi gün kaçta doğururum diye düşünmeye başladım sabaha karşı sancılarım sıklaştı 5.30 da ebe gelip muane etti ve 6 cm açılmış süpersin çok iyi ilerletmişsin dedi ama ben halen baskı yapan ciddi bir sancı çekmiyordum ebem 6 da nst ye bağladı beni 20 dakika sonra çatala alıp suyumu açtı o saatten sonra doğumun yakın olduğunu hissettim ama bu kadar hızlı olacağını düşünmedim tekrar ayakta nst ye bağladı beni kalp atışlarını görüp seni çatala alıcam dedi bende gülerek şimdi muane ettin dedim artık doğurcaksın vardiya teslim etmeden seni doğurtcam dedi ben şokkk😅😅öylede yaptı beni çatala aldı 3 ebe vardı hepsindende Allah razı olsun çok yardımcı oldular bana 3 ıkınmayla kızım balık gibi kaydı çıktı hemen ten tene temas yapıldı kızımı aldılar hazırladılar bu arada benim içimi temizledikten sonra dikişlerimi attılar uyuşturup diktiler hissetmedim dahi çataldan indirip odama aldılar 2 saat sancı odasında takipte tuttular sonra odama çıktım kızım 3700 kg doğdu