MumceKoc Merhabalar, bebek isteme düşünceleriniz başladığı andan itibaren, kaç aylık süreçten sonra hamile kaldınız hanımlar😊
SemihDamlaDalan MumceKoc merhaba ilk hamileliğimde istemeye başladığımızdan 3 ay sonra hamile kaldım sonra düşük yaptım😣😣 düşük yaptıktan 4 ay sonra tekrar hamile kaldım şuan 19 haftalığız hayırlısıyla☺
Pcoslubiranne MumceKoc 6.Ayda hamile kaldım. Yillardir adet duzensizligim vardi kilodan dolayı haplarla adet oluyordum.Kilo verince duzeldi.Gunu gunune adet olmaya basladim.Evlendim 1 ay sonra dedik en iyisi ilaçları birakayim ne olur ne olmaz hemen hamile kalamam 5.ay adetim 9 gun gecikti doktora gittim yumurtalarin tembel ama hormonlarda duzensizlik yok kendiliginden olur dedi.Adet sokturucu verdi o ay oyle adet oldum kaldim.Tekrar gecikirse ayni sokturucuyu kullan 5 gun daha dedi.Bir sonraki ay 3 gun gecikmem oldu ama hic umudum yok.Eşime test al da bir bakayım yine gecikti adet söktürücü alacağım yoksa dedim.Meğer hamile kalmışım.Günler öncesinde bir surü test yapan ben o ay o kadar umutsuzdum ki test bile yapmadım.Aklımda hiç yoktu ama Rabbim nasip etti.Şimdi 21+5 olduk bile.
Mavi1 bizimki biraz uzun sürdü 🙂 tam bir sene sonra mayısta düşündük bir sonraki mayısa hamile kaldım
Maliefem MumceKoc evlendiğim gün düşündük🙂 1 yıl sonra oldu şu an 3 günlük olduk doğduk 2. Dişünüyoruz🤣
Hcrksk Evliliğimizin 8.ayında gebe kaldım.sadece 1 ay denedik.soğan kürü yaptım ve Rabbimin izniyle hamile kaldım☺
Minikannecik Hcrksk aaaa. aynı kız...demekki faydası oldu yaa😍 Bizde evliligiizin 8.ayinda karar verdik sogan kürü kullandim bir ay icinde oldu çok şükür Şimdi bebeğim 5 aylık💙
Deletedmom89 Şubatta diş çektirdim antibiyotik kullanmıştım martta başlayalım dedik korunmadım o ay hamile kaldım hiç beklemedik çok şükür🙃🤫
mavimm Deletedmom89 benimde aynen senin gibi oldu kullanmadığım antibiyotik kalmamıştı sonrası korunduk ama çoktan bebeğim bana tutunmuştu şükürler olsun 🙏🏻💕
MumceKoc 😀😀 hahah yorumlarınız çok balll💛 Allah sağlıklı bir şekilde kucaklarınıza nasip etsin inşallah. Benim çikolata kıstım olduğu için 2.aydaki denememde eskale oldu😶 Allah ım banada nasip eder inşallah🙏🙏
jrarya MumceKoc inşallah sizin gibi nerde isteyen varsa rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder bu nasip işi gerçekten biz evlenir evlenmez çocuk istiyoduk zaten on yıldır birlikteydik balayı biraz uzun sürdü bitsin dedik bi ay detoks yapalım sigaradan alkolden arınalım az dedik ama bunları yapamadan üstelik yumurtlama dönemimde geçmişken evlendikten bir buçuk ay sonra hamile kaldım üstüne ağır gribal enfeksiyon geçirdim iğneler serumlar ama hamdolsun bebeğim 27 haftalık oldu bile 👶🏻 Doğru zamanda sağlıkla hayrıyla kucağınıza almak nasip olsun sizede 🍀
Minikmucizemveben MumceKoc inşallah en hayırlı zamanda olur cnm testere dişli aslan pençesi otu var onun çayını içmeni tavsiye ederim hormonlara ve kadınsal hastalıklara birebirmiş sen menopoza girmişsin çocuğun asla olmaz dedikleri kuzenimin şuan 2 aylık bir oğlu var o ot sayesinde 😊🙏
Guler30 Yılımda denenmemiş tedavi dalı bırakmayarak sayısız iğne ilaç ameliyat geçirdikten sonra tüp bebek sayesinde hamileliğimin 9. Haftasındayım şükürler olsun. Her zaman söylemişşmdşr kendiliğinden hamile kalanlar ellerinde olan bu nimetin gerçekten kıymetini anlayıp her daim Allah’a verilen nimetten ötürü şükretmeleri lazım .
YaseminErol 1 ay. Doğum kontrol hapını aniden kestim birkaç gün sonra adet oldum bir daha da olmadım. Hep derdiler ki Doğum kontrol hapı kullananlar bir süre çocuk sahibi olamıyor. Öyle bir şey yokmuş öğrenmiş olduk.
Hanif MumceKoc çok şükür planladığımız ay Rabbim kızımızı nasip etti ağustos ta kucağımıza alıcaz Allah’ın izniyle 🤲🏻🤲🏻❤
Handemehmet İstediğimiz ve korunmayı bıraktıgımız ay hemen oldu cok şükür Allah kimseyi aratmasın bekletmesin❤
MumceKoc jrarya Minikmucizemveben Evet o otuda duydum canım. Ibrahim saraçoğlu öneriyor. Benim kuzenimde kısırsın çocuğun olmayacak demişlerdi maasallah 2 tane çok tatli kızı var😊