12hafsagunkokkaya96 Derya38Ba Allah analı babalı büyütsün inşallahhhhhhhhhhhhh hayırlı evlat olsun miniğin inşallahhhhhhhhhhhhh darısı bana inşallahhhhhhhhhhhhh 32haftalik olduk kızımla 2. Doğumum olacak inşallah normal olur bu da 🤲🏻🤲🏻🤲🏻çok güzel tavsiyelerde bulunmussunuz👏👏👏🌼
Ey_ser Derya38Ba maşallah Allah analı babalı büyütsün doğumuma daha çok var ama en çok korktuğumda dikiş atılması çok hissediliyor mu
Asenadgdvrn80 Derya38Ba çok güzel düşünüp öneride bulunmussunuz 🥰 Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin 🙏
aymira_27 Derya38Ba Hayırlı olsun miniginiz inşallah bizde sag salim kucağımıza alırız. Depenti hangisinden aldınız acaba.
edakyconal07 aymira_27 külot şeklinde olanlardan bedeninize göre alabilirsiniz ben aldım çantama koydum bklm😊
Mervee26 6217 lansinoh’un göğüs ucu çıkarıcısı varmış. Bir arkadaşım da ben çok zorlandım, göğüs ucun olmazsa aklında bulunsun diye söylemişti. E bebekte ve birçok yerde var. Bir bakın isterseniz
Deryadeniz Derya38Ba allahım ne güzel bizede böyle yazmayı nasip et. Canım hayırlı olsun analı babalı büyüsün
kader_ozol Derya38Ba Allah analı babalı büyütsün canım. Tavsiyelerin için teşekkürler dikkat edicem mutlaka🌸
Easliii Sağlıklı büyütün bebişi bizimde sonumuz sizin gibi galiba 39 dayım nişan gelmedi sancı yok allah yardım etsin hepimize🤲
Olcaygokdeniz Derya38Ba ay Allah’a bin şükür yavrunuz kucağınızda sağlıcakla büyüsün rabbim hayırlı ömürler versin 🙏Ben de 39.3 oldum bugün 2 günde bir hastanedeyiz hafif sancılar dışında herhangi bir şey yok ne nişan ne su Allahım hayırlısı ile bizi de kurtarsın inşallah muhtemelen 40 haftayı dolduracak gibi bizim paşa hayırlısı Allah’tan 🤲🙏
anneliginmatematigi Derya38Ba hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏🏼 bişey sormak istiyorum suni sancı zor oldu mu? Benim şu an tam 39, doktor haftaya kadar olmazsa suni ile başlatırız dedi, nasıl olacağını bilemedim…
Derya38Ba anneliginmatematigi hiç korkutma kendini ha suni sancı ha kendi sancın ikisinide her halükarda çekmek zorundasın o yüzden ola ki benim gibi suyun gelmeden sancıların başlarsa suni sancı ile sancılarının sıklaşmasını isteyebilirler sonra suyu patlatırlar hoop yavrun kucağında selametle🙏🏼
edakyconal07 anneliginmatematigi bende suni sancı aldım iki kızımda aslında sancinin ağırı hafifi olmaz sancı yani, ama suni sancı biraz daha hızlı ve doğumuda hizlandiriyor Rabbim yardımcı olur Allah’ın izniyle hiç korkmayın😊
Derya38Ba Tugcetugce42 teşekkür ederim canım burada özelden yazmayı bilmiyorum 🤷♀️ maalesef bu uygulamayı pek çözemedim cahillik😂😂😂😂
Nurov Hayırlı olsun, normal doğumda vajina genişlemesi oluyomuş bu bile sezaryen için bi sebep değil mi ya😑