Varol123 9 haftalik hamileyim bazen kalp atislarim oyle bi hizlabiyoki sanki bu kadar carpintiya duracakmis gibi geliyo benim gibi olaniniz varmi acaba veya normalmi
Dygclk51 Varol123 tiroid testi yaptırdım mı? Bende de oluyor arada gerçi hamilelikte olabiliyormuş tansiyon yüksekliği ve kalp çarpıntısı ama tiroid hastalığınız varda o da çarpıntı yapar
Sifaandhyl Varol123 bende o haftalarda çok yaşadım nefesim de daralıyordu daha kötü oluyorsun o zamn kesinlikle kan tahlili yaptırın bnm kanım düşüktü demir ilacına başladık 12. Haftada sonra yavaş yavaş rahatladım ihmal etmeyin en azından sağlık ocağından kan tahlili yaptırıp ordaki doktora gösterin
Varol123 Busbus58 en son 2 hafta once gittigimde yapildi son gittiğimde kendi doktorum yokdu doye baska doktor ilgilendi ama kan falan yapmadi hic bisey yok dedi yolladı ama kendi doktorum her gittigimde tahlil yapardi mutlaka
Varol123 Zeynep_ayaz sagima soluma yatinca degil sirt üstü yatinca hissediyorum o kadar hizli atiyoki nefes alislarim yetmiyo sanki derin derin nefesler aliyorum
Varol123 Dygclk51 hayir troid yoktu normalde ama gebelikte cikanlar varmis onuda hic bilmiyorum yaptirmadim
Varol123 Sifaandhyl sali gunu kontrole gidicem tekrar acaba gidene kadar yaptirayim bi orayada bi gosteririm olmadi
betuss10 Ben de 6 haftalık gebeyim benim en büyük belirtim böyle gece gelen çarpıntılarım ve sıcak basmalarıydı, inan ki dedim ben ine cine karıştım tövbe yarabbim 🤦🏼♀️ Doktor gebeliğin ilk trimester döneminde çok sık olur dedi
NilayRuya Varol123 benimde çarpıntılarim oluyor dün gece uyandığımda kalbim deli gibi çarpıyordu kardiyolojiye randevu buldum gideceğim yarın
Varol123 Zeynep_ayaz aslinda esim gece evde olmuyo nöbette oldugu icin iki yastik kullaniyorum benimki yumuşacık elyaftan ve alcak esiminki daha sert pamuktan ve daha sert sabaha kadar donup dolasiyorum yastiklarda
NilayRuya Varol123 gittim canım EKG çekildi ultrasondan baktı herşey normal ritim bozukluğu da gormedi nabız 160-170-190 görürsen ayakların siserse ihtiyaçlarını karşılarken nefes darlığı çekersen ve işini yapmaya engel olacak kadar işte o zaman gel dedi