lina_uzn Alfabetaa son 8 benimdeee 😃😃😃😃 bende yaa bebekte tık yok çıkmayacak herhalde doğuramadım bugün oğlak olacaktı şimdi kova olacak😂
Alfabetaa Rukiyealpteki lina_uzn yarın doktora gidicem ama bakıp geri yollıcak kesin😂 ya sonsuza kadar hamile kalcakmış gibi hissediyorum ben😂
Elifsicim Benim bebekte 2 gündür durmaksızın oynuyor sığmıyor sanırım a4tikama gelmeye niyeti yok ne bir yalancı şancı ne bir belirti
Alfabetaa Elifsicim ya arada kasılma oluyor ama bence doğumla alakası yok gibi 😁 nişan falanda gelmedi bende yarın kontrol var bakalıö inşallah açıklık vardır
Alfabetaa Bebislerimiz hahahaha yaa keşke öyle acaaydım başlığıı totemide başlatmış olurdum belki topluca doğururduk sabaha 😂
Rmeysa_1661 Alfabetaa bende ilkinde öyleydim 41+3 e kadar bekledim temmuz sıcağında hemde 😂😂 allahım sizin zamanında doğum yapmasını nasip etsin bacılarım beklemek çok zor 🤭🤭
Tkn123 Hahaha kızlar benim sayacak günde kalmadı 40 +6 olduk 3 cm aciklik var cuma gününe kadar doktor bekleyecek olmazsa suni vs en kötü sezaryen artık sağlıkla gelsinler yavrularımız 😃