Annesininhatunkizi GAda ya çok güzel benim de bir sınıf arkadaşım vardı adı Mehmet Eren çok naif çok iyi bir çocuktu gerçekten öyle çok efendi oluyorlar. Görümcemin oğlunun adı da Eren ama tam tersi 😂😂
Emircan Hüseyin , hasan , ali , ismail, yiğit, cem, eren, mustafa, ozan gibi isimler alevi toplumu tarafından genelde akla ilk gelen isimler:)
Bmom Annesininhatunkizi niye alevi ismi koyacağım diye söylediniz onu merak ettim Alevi Sünni isim ayrı mı mı var ilk kez duydum 😂
Annesininhatunkizi Bmom Muharrem ayında bolca dua ettim bir dua var o ayda ediliyor başlarken sadaka veriliyor bitince sadaka veriliyor. Ben de Muharrem ayı Aleviler için bir kat daha önemli olduğu için öyle niyet ettim. Bazı sebeplerden dolayı gebe kalamıyordum
Annesininhatunkizi mom6565 niye ? Alevilerin özellikle kullanmaktan hoşlandığı isimler var o yüzden Alevilere has oluyor
mom6565 Annesininhatunkizi anladım canım ilk defa duyduğum için sordum bizimde damadimiz var alevî onlardan da duymayınca Bılmiyordum yani
2zlerinannesi Ozan, Ali, Cem, Eren, Nazım, Özgür, Ulaş, Nadir, Deniz, Ufuk bizim ailede çok bulunan isimler 🥰