Tgckrds Eşimin adı Cem olmasa büyük ihtimalle Cem koyardım ben de. Ozan, Ali, Can, Eren bence Alevilerin daha çok kullandığı güzel isimler.
Burcuylmzz Annesininhatunkizi tatlım eşimin ailesi alevi:)) bizde en çok ali eren cem can ozan gibi isimler olur:) eşim ismi adem, iki kaynım var eren ve ozan 😊oglum Şafak kizim İrem simdi 22 haftalık hamileyim oğlum olucak inşallah yine oda Ufuk Ali 😊 belki fikir olur sana😊😊
Annesininhatunkizi Burcuylmzz keşke Alevi bir arkadaşım olsaydı yaa çok seviyorum çok içtenler tv de gördüğüm kadarıyla ❤️❤️ Ufukta güzelmiş canım saol ❤️❤️
AsM Cem merdan can ozan ali hasan Hüseyin sadık en bilindik hemde söylemesi kolay olanlar bunlar var canim bildiklerimden
tazegebee Annesininhatunkizi eşim de bende alevi değiliz ama hz. ali efendimizden dolayi bi modern isim bide ali koyalim dedik. Batur Ali olucak inşallah 😇
Yesimcakiroglu Benimde oğlum olsaydı ismi Yiğit Ali olacaktı , kızım oluyor :) Yiğit Ali de çok güzel bir sivaslı olarak :)
GAda Annesininhatunkizi oğlumun adı Eren ve çok severek koymuştuk Erenler efendi okur diye gerçekten de öyle
Annesininhatunkizi GAda ya çok güzel benim de bir sınıf arkadaşım vardı adı Mehmet Eren çok naif çok iyi bir çocuktu gerçekten öyle çok efendi oluyorlar. Görümcemin oğlunun adı da Eren ama tam tersi 😂😂
Duygusuz Annesininhatunkizi en cok Ali, eren, haydar, ozan, cem var. İlk cocgumun adı Ali Asker, ikincisi de erkek Deyiş Aslan koyacağız.