ElifKarata Merhaba arkadaşlar bugün gittim doktora ama test için eczaneden 75 tl y bir şeker glukoz testi al dedi eczacıda 10 tl lık glukoz verdi birde diyor ki bu test bebeğe zararlı eczacıya sinir oldum tekrar gidicem böylemi oluyor test bide 24+2 yiz 870 gram olmuş doktor çok kılolu dedi insallah şekerden değildir ya 😢😢 şekerdense durum kötü mü yada ne gibi sorunlar yaratıyor
Birgulbasegmez2 ElifKarata eczaneden niye alınıyor canım hastaneye zaten ödüyorsun onlar bir bardakta veriyorlar içiyorsun ben öyle yaptırmıştım.şekerin çıkmaz inşallah cnm yoksa kilosu çok dert değil
SevDin ElifKarata ne kadar pahalıymış bana 50 ml şeker yüklemesi yapıldı ağzı kapalı kağıt bir pakette pudra şekeri gibi glikoz 750 lik su şişeleri varya onunla karıştırdılar 2 plastik bardakta içtim 24 tl ödedim bu teste ama herşey hastaneden ben eczaneye gidip birşey almadım
Zeze03 ElifKarata cnm ben özelde yaptırdım 110 tl verdin yükleme için elma aramolı birşeydi tadı kötü değil bi zararı da Yok bi sürü şey demişlerdi benmde ili hafta öndeydi başından beri kilosu hep yüklemede hiç birşey çıkmadı doktor yapıyla alakalı dedi bende eşimde iri doğmuşuz omunla alakalıymış çıkmış olsaydı diyet yazacaktım dedi
EbruHafsa ElifKarata yaptirmayip güya zararli diye rahatina bakarsan daha da zararli olabilir senin ve bebegin icin. Bazen seker olsada sadece diyet yapmakla düzelmiyor. Bunun icin mecbur yaptirman lazim. Sonucta hic mi tatli hamur isi sekerli icecek yemedin icmedin.
ayse29 Bende dun yaptirdim.24+5im.ayni teneke kola buyuklugundeydi 330 ml.etrafimda herkeste yaptirdi.valla zararlimi defilmi Allah bilir.Allah korusun.cilekli gazozdu ayni.siz yaptirdinizmi
ayse29 Benimde 800 gram.bir tik onde gelisimi ama abartili degil dedi.sekerimde normal cikti.dert etme oyuzden
ElifKarata ayse29 insallah yoktur şeker canm birde eczaneden aldığım toz şeklinde eczacı yanında lımon la su götür dedi
ayse29 Birgulbasegmez2 ElifKarata bende 10 kusur tl verdim hastanede labaratuvarda once icmeden kan aldilar.sonra 5 dk icinde bunu icin dediler ictim 1 saat sonra tekrar kan aldilar.75 tl neymis oyle pahaliymis.gonlunu ferah tut bisey yoktur
Pinkann Ben eczaneden likit şekilde pet şişede limonlu aldım 12 tl idi 4 hafta önce yaptırdım bir sıkıntı olmadı çok şükür🙏 kilo da 26. haftada o civarlardaydı benim, umarım bebeğiniz sadece tombiktir😊 içinizi ferah tutun.
ElifKarata Pinkann insallah öyledir canm ya bana da böyle toz şeklinde verdi lımonla su götür yanında dedi bide😘😂😂
Sevilayyy ElifKarata benim gebelik şekerim var canım şeker olunca önce diyet veriyor doktor işe yaramaZsa maalesef ki insülün inşallah sende cıkmaz 🙏🏻 Cok zor çünkü
58Vildan Benim bebegimde 25. Haftada 1 kiloydu doktor sekerden şüphelendi benimde kilo alımım fazla oldugu icin.. test sonucunda düşük şeker çıktı canım onunla alakalı degildir yediklerin yarıyordur bebeğe