koala06 Tuba18 Evet bende bugün şok tan alfım bebek küvetini falan ama mama sandalyesi kalmamıştı onuda a101 den alırım artık :)
Susam1 Tuba18 ben aldım 2 ay önce A 101 den bunları banyo setini falan küvet 20 yafa 25 liraydı şimdi 30 küsür ne kadar artmış ya iyi ki o zaman almışım ama şimdi alacaklarada haksızlık 🙄
Nazli34 Tuba18 ya evet bebek bakim çantasını çok merak ediyorum bende. Sizce nasıl ? Alınabilir gibi mi.
Damlahtp Nazli34 bu nasıl bilmiyorum ama ben bime geleni almıştım kanzın inanılmaz bayıldım bi kere kumaşı çok güzeldi sert demiri vardı,içi büyük, ihtiyacıma uygundu 50 tlye almıştım buda fisher price diyor bu markada baya kaliteli
oglum0603 Benimde alasim var ama çok erken daha 11+5 im 🤗 25 den sonra yavaş yavaş almayı düşünüyorum
BernaUludag78 oglum0603 Durumunuz müsade ediyor ise bence almalısınız. Bende erkenden almaya başlamıştım ve şuan 23+6 olduk. Her geçen gün fiyatlar artıyor. Bu yüzden mama sandalyesi vs gibi şeyleri sizin haftalarınızda almıştım ben.
asenatrk oglum0603 bende bu haftalarda almıştım çantayı bebek arabasını vs bunları bence alın ilerde hepsi birbirine giriyor🙈
Tuba18 Nazli34 şokta ki kalitesi de baya iyiymiş iyi yaptınız hem yavaş yavaş almak en iyisi toplu alınınca bütçe de zorluk oluyor
Tuba18 oglum0603 tam cinsiyet için birşey almayın derim bana da ikili testte erkek denildi ayrıntılı da kız denildi canım 😊
Tuba18 koala06 A-101 deki daha iyi olabilir yeğenim 3 yaşına girecek hala kullanıyor ablam da ordan aldı
oglum0603 Tuba18 evet bide burdan haber verilmesi çok hoşuma gidiyor,ben normalde hiç denk gelemiyorum istediğim ürünlere
Tuba18 oglum0603 ben de instagram dan denk geldim bugün şoktan alamayanlar da vardı mama sandalyesi falan hatırlatma olarak yazayım dedim 🥰