Havva Nurse_gebe yok canım nette şikayet vara yazmışlar bir kaç yerde de öyle gördüm ama aradım 215 dediler
Havva ssuleeyuce kesinlikle öyle çok saçmalık hangi doktora gidiyorsunuz hangi hastane de doğum yaptırıyor
ssuleeyuce Havva ben buca sirinyerde tahir ozguderin klinigine gidiyorum 250 lira muayene ucreti. Cinarli kadin dogum ile anlasmali hastane doktoru olmadigi icin 4500 dogum ucretim. Ama bildigim kadariyla hastane doktorlari muayene ve dogum ucretleri daha uygun diye duymustum burda.
Dgnyagli Havva Egepol gidiyorum Bülent Turgut Ay a gidiyorum ve çok memnunuz 175 TL muayene üctreti ve doğum 4.900 TL.
Havva ssuleeyuce her şey ateş pahası doğuma bu kadar harcanıyor kıyafeti bezi derken dünya para gidiyor. Keşke biraz düşürseler fiyatları
Hifaa1635 Medicalpark Mehmet beye gidiyorum normal hastanenin ücreti 8 bin ama iki can sigortası yaptırdım 3600 doğum ücreti oldu
ssuleeyuce Havva tabiki sadece dogum parasi vermek zormus gibi gliyor ama muayene tahlil ucretleri alisverisi vs derken cidden dunya para gidiyo. Hadi allaha sukur bizde var bi sekilde veriyozda su pandemi zamaninda allah olmayanin yardimcisi olsun…
Busukermit Bilge44 msjinizi yeni gördüm yenidpgan ünitesi yok evet ama anlaşmalı oldukları yer vardır diye düşünüyorum hiç sormadım acıkcası 🤷♀️
Bilge44 Busukermit Yeni doğan ünitesi olsun doğum yapacağın hastanede diyorlar bana nolur nolmaz diye Ondan kararsız kalıyorum. Haklısınız muhakkak bir yere yönlendirirler 🥰👍🏻
Busukermit Bilge44 yani tabi olsun deniyor ama ben murat beyden memnunum bebekte saglıklı kilosu ve gelişimi yerinde onun için cok ekstrem bişi olmadıkça sorun cıkmaz diyorum
Gullll35 Bilge44 evet kesinlikle olması gerek en önemli kriter bu olmalı çocuğa doğum esnasında birşey olsa..ki yenidoğan bebişler yetişkinler gibi uzun saatler bunu tolere edemezler sevk olasıya kadar herşey için geç kalınabilir.
Tugcelove Havva can hastanesi muayene 215 doğum sezeryan normal epidural… Vb farketmez sizin 4750 bu fiyatın içinde 1 gün kalma bebeğin kulak ve bir test daha var küçük bir oda süslemesi dahil mis
Pinar-hamooglu21 Bende buca özel mavi denize gidiyorum muayene ücreti 50 den 75 oldu Dr.murat ishakoğlu bence çok ilgili güler yüzlüler düşük tehlikem vardı sürekli gel et dediler ki cinsiyet için hergün gün içinde bile ultrasona almışlığı var ücretsiz
annee27 Havva 2 hafta once 165 liraydi suan 215 lira eminmisiniz 3 hafta once 190 lira olmasi imkansiz