Havva Özel can hastanesine gidiyorum cuma günü randevum var az önce nette muayene ücretinin 280 olduğunu gördüm muhtemelen doğuma da zam yapmışlardır üç hafta önce 190 lira muayene ücretiydi. Gittiğim de aynı zam ile karşılaşırsam bırakmayı düşünüyorum
Kubrabdr Havva izmir karataş hastanesi muane 95 lira doktorundan çok memnunum İrem Hep yılmaz ece hocada irem hocada çok iyi
ssuleeyuce Havva ben ozel klinige gidiyorum doktoruma 24 saat ulasabikiyorum kucuk bi derdim olsa klinigine gidip muayene olabiliyorum sak diye. Buna ragmen 250 lira oduyoru. Sanirim can hastanesi fazla tutulmaya baslayinca abartmis isi biraz. 280 lira vercekseniz baska yere gidin bence. Hastane icin gereksiz bi muayene ucreti
Havva Busukermit Oykuaygun doktorlar nasıl çocuk yoğun bakım falan var mı? Bide test fiyatları falan nasıl acaba ben 10+3 günlüğüm yolun başındayız
Busukermit Ben bucada mavi deniz tıp merkezi var muayene 75 TL ve murat bey doktorum cok da memnunum ulasması konusması insani rahatlatıyor
Bilge44 Busukermit Murat beye bir kez hamilelik öncesi gitmiştim gerçekten çok iyi doktor şimdi hamilelikte gideyim diyorum ama hastanede yeni doğan ünitesi yok diye doğuma gitme dediler. Bu konuda bir bilginiz var mı? Gerçekten yeni doğan ünitesi var mı yok mu?🤔
HandanEmre Busukermit 75 TL komple muayene dimi bazıları ultrason için ayrı ücret alıyorda birde ikili üçlü tarama test fiyatlarını biliyor musunuz
Oykuaygun Havva yenidoğan yoğun bakımı var. Ben orada detaylı ultrasona girdim 300 TL başka yerlere sorduğumda ise 500 altı fiyat alamadım Ben doktorumdan çok memnunum dilay gökdeniz instagramdan bakabilirsiniz 😇
Miskokulum35 Oykuaygun aynen valla bende çok şaşırdım. 45 TL az değil yani Bi anda hemde. Bu böyleyse doğum uçmuştur
Oykuaygun Miskokulum35 şok oldum resmen. Yazık günah valla ya çok fazla alıyorlar şikayet etmek lazım ama
Oykuaygun Miskokulum35 130 olur haklarıdır dedim ama gerçekten bu kadarı da pes. Devlete de gidemiyor ki insan şimdi randevu almaya kalksam 1 ay sonrasına anca. Mecbur kaldık ya o yüzden böyle yapıyorlar kesin 😒
Miskokulum35 Busra030409 yılbaşından önce sormuştuk 3500 3700 arasıydı şimdi 4500 olmuştur belki. Muayene bu kadar zam olduysa, 😑
Miskokulum35 Oykuaygun şu pandemi dönemi pekte iyi olmadı 😑 mecburen artık canım napalım. Bazı yerler daha pahalı mesela
Busukermit Bilge44 msjinizi yeni gördüm yenidpgan ünitesi yok evet ama anlaşmalı oldukları yer vardır diye düşünüyorum hiç sormadım acıkcası 🤷♀️
Havva Nurse_gebe yok canım nette şikayet vara yazmışlar bir kaç yerde de öyle gördüm ama aradım 215 dediler
Havva ssuleeyuce kesinlikle öyle çok saçmalık hangi doktora gidiyorsunuz hangi hastane de doğum yaptırıyor