Aslanannesiayse iremgngr bende araştırıyorum cuma günü devlette sorucam bakalım yetişmezse özelde yaptırcam
Nilaylks iremgngr özelde renksiz 350 renkli 700 dediler medical park hastanesi ben de devlette yaptırıcam yarın bebeğim hafta olarak önde olduğu için
Yarenim7 Nilaylks renkli yada renksiz farkediomu acaba bende yeni randevu aldım renksiz 300 lira dediler
Smyrabahar Ben İzmir’de bi doktorun muayenehanesine gidiyorum dopler ayrıntılı ultrason falan muayene ücretine dahil 400 TL hemde renkli ve en az yarım saat sürüyo her muayene tavsiye ederim İzmir’de iseniz Süheyla Topaloğlu’nu önerebilirim
Hatice11 iremgngr Bu cuma gideceğim Istanbul bahçelivler Ataköy towers da doç. Dr Ali ekiz 600 tl nakit 😊
Bd21 Bende edremit ozel korfez hastanesine gidicem perşembe günü 500 dendi 🙄 burada tek özel hastane orası olduğu için fiyatlar yüksek malesef muayene ücreti de 250
Fatmagul99 Bd21 fiyatalar artmış yıl basından once muayene 200 detayli ultrason fiyati 400 dü acaba doğum ne kadar oldu
Bd21 Fatmagul99 4.200 doğum yanında kalan refakatciya yapılan covid19 testiyle birlikte 4.550 oluyor 😐
MS92 iremgngr Çamlıca Medipol’e gidiyorum. 755′e yaptırdım 18 Ocak’ta. 1 saate yakın sürdü, bir sürü resim verdi. Cd’si de var. Kendimde video çektim.
Mothersgirl betull1 Sanko da. Hatta daha uygunlarını bile duymuştum ama benim takibim de Sankoda olduğu için burda yaptıracağım. Sizin doktorun kim?