Sivasss Piremses0 canım rahim filmi falan çekmen lazım benim 20 bini buldu ben ek olarak histeroskopi amleyatı oldum 25 doğru gidiyor bizim
Bsmlh Sivasss ederım canım dıkkat et Yemen gerekenler var transfer sonrası onların ye dua rabbıme bırak
Sivasss Bsmlh ilk deneme canım yaşım küçük doktor sanmam 2 tane transfer yapsın yinede söylecem ama kabul etmez 5 gün embriyosu olcak donduruldu
Nusyaa Sivasss bugün adet olucam gibi ağrılar gelip gidiyo sanki çok korkuyorum idrar yapsam çıkmaz erken daha kan tahlilinede cesaret yok
Sivasss Nusyaa hayır canımmm çokk iyi bu durum bu ağrı olması çok çok iyi genelde gebelik belirtisi 😍
Nusyaa Merveemin_96 doktorum 26 sında kan ver dedi ama ben öncesinde idrar testi yaparım kesin, senin kaçıncı gün embriyosu ve testi nezman yapmıştın
Elifatly Piremses0 yurtdışında belli ama bu türkiyede yasak diye biliyorum ben yani doktor biliyor mu bilmiyor mu bilmiyorum ama bizim haberimizin olması yasakmış
Bsmlh Piremses0 çekilmeden yapan dr var iyi dr şart bizim dr makınesi rahım filmi çelmekten daha ileri paylasımı var bakabılırsınız istersenız
Sivasss Piremses0 genelde istiyorlar doktorlar canım hiç çekilmediysen mutlak isterler önceden varsa istemezler
Sivasss Bsmlh ne güzel canım varsa öyle kolaylık süpermiş bana histeroskopi amleyatı yaptı doktor rahim anomalisi var diye çizik falan attı o yüzden uzadı biraz sürecim
Piremses0 Sivasss çekilip gidiliyor yani ama rahim filmi tüplerle alakalı değil mi tüp bebekte direk rahme koyuluyor