Sivasss Piremses0 canım rahim filmi falan çekmen lazım benim 20 bini buldu ben ek olarak histeroskopi amleyatı oldum 25 doğru gidiyor bizim
Piremses0 Bsmlh çok isitor zaten kendi ablamın bebeği var bir seviyor içim gidiyor neden bizim yok diyorum canım sıkılıyor kendimden daha çok onun içim istiyorum
Elifatly Piremses0 yurtdışında belli ama bu türkiyede yasak diye biliyorum ben yani doktor biliyor mu bilmiyor mu bilmiyorum ama bizim haberimizin olması yasakmış
Piremses0 Nusyaa inlşah canım ama eşim ikna olursa yaptırırım süreci hızlandırmak istiyorum 5 ay yok üzüm bir süre
Sivasss Piremses0 evet canım onlar bekleyenler minnak yavrular 😊😍 benim şuan 6 tanesi donduruldu 1 transfer olcak kalacak 5 tane onlarıda dondurcam sonraki zamanlarda kullanmak için 🤲🏻
Bsmlh Sivasss yaa dolayısı ile tek transfer sizin yada ilk deneme olduğu için benim 2 koyuldu tek tuttu
Nusyaa Sivasss bugün adet olucam gibi ağrılar gelip gidiyo sanki çok korkuyorum idrar yapsam çıkmaz erken daha kan tahlilinede cesaret yok
Sivasss Bsmlh ilk deneme canım yaşım küçük doktor sanmam 2 tane transfer yapsın yinede söylecem ama kabul etmez 5 gün embriyosu olcak donduruldu
Bsmlh Sivasss ederım canım dıkkat et Yemen gerekenler var transfer sonrası onların ye dua rabbıme bırak
Nusyaa Piremses0 inşallah banada nasip olur, transfer sonrası bekleme süreci biraz yorucu dağıtmaya çalışıyorum elimden geldiğince
Merveemin_96 Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşaallah kızlar bende tüp bebek ile hamile kaldım tam altı haftalığız