annepanda Nlay1n bendede cok yuksek cikti 7 tane fitil verdi doktorum. Birde icmek icin tek gecelik bir ilaç. Bakalim cuma gunu tekrar degerlerime baktiracagim
annepanda Nlay1n hapşurunca felan oluyordu. Fitilden sonra yok gibi. Bide akintim durdu.mesela bugun carsiya gittim eve geldim hic akintim olmamis. Normalde olsa baya ıslanirdi camaşirim. İnsAllah azalmıştır
annepanda Nlay1n saglik ocaginda yaptirdim testi orada cikti. Aile hekimim ve kendi doktorum verdi ilaclari. Saglik ocaginda 5 dk sonuc cikiyor. Yarin gidip hemen yatirabilirainiz. Doktorunuzada sonucu foto atarsiniz. İlaclari size soyler aile hekiminizde yazar. Ben öyle yaptim.
Nasippp Serapveminikleri korkma canım biz elimizden geleni yapıyoruz dikiş atılsın atılmasın herşey olacağına varıyor ne güzel bak bana 14. Haftada 35 mm ile atıldı dikiş takip edilmesini isterdim bende belkide gerek kalmazdı 🥺 ama yaşayıp göreceğimiz varmış
Serapveminikleri Nasippp Ya işte senin direk neden atıldı anlamadım ki ,🙅 hafta için riski göze almamış olabilir bende bazen hafta için korkuyorum Allah korusun atılsa 20 haftada riskli diye düşünüyorum ama 2 Dr da iyi dedi bakalım ☹️
Nasippp Serapveminikleri korkma canım 25 de bile atılan var olacağı varsa her şekilde oluyor 🤦🏻♀️Rabbim korktuklarımız ile sınamasın 🤲🏻 Ne zmn gidecektin dr ye
Serapveminikleri Nasippp saol cnm inşallah dua et unutuyorum yaa ,:( kızım akıl bırakmamış ki inan az önce zorla uyuttum
Nasippp Serapveminikleri haklısın canım valla senin yanında ki kızın benimde karnımda ki kıZımın stresi unutturuyor
senaack Nasippp canım ben ilk devlete gittim hiç bişey yapmadı verdiği ilaçta çok zararlı bi ilaçmış araştırdım içmedim sonra özele gittim çok şükür geçti zararı da olmadı ilaçların iyi bi doktora git
Nasippp senaack canım valla ben hem özele ben devlete gidiyorum kullandığım ilaçların haddi hesabı yok geçmiyor bebeğime zarar vermesin de valla gam yemicem ruhum daraldı 18. Haftadan şuan 29 oldum hala antibşyşk kullanıyorum