Mavisuu03 ExpatMom 39+6 şuan bir gün var hala dogurmadim yarında gelcegini sanmıyorum ama bellide olmaz 😅
Haticekablan ExpatMom 40+5 oldum yalnız değilsin bacım artık oturup kalkmak eziyet belim agriyo alt tarafımda baskı var ama sancı nişan su hiç bi şey yok 2 güne gelmezse suni deneyecek doktor korkmuyorum desem yalan olur napcaz böyle bilmiyorum
zeyno_gr ExpatMom 39+5 gelmiyo bu bebiş 🤦🏻♀️ Ve gelmezse yarın suniyle yatış 🙈 doktorumla 40 ı geçirmeyi hiç düşünmüyoruz çünkü
Ssba26 ExpatMom 40+2 yiz bizde de tık yok, yürüyüş, squat, pılates topunda hareketler yapmaktan gına geldi😵 26 sına kadar gelmezse oğlusum suni sanci ya da sezeryan dedi doktorumuz stres oldum 😱
Mavisuu03 ExpatMom valla hiç kasılma yok o yüzden zaten nasil gelecek bu çocuk diye merak ediyorum 😬 yalancı sancı bile mi olmaz yani yok
ExpatMom Basilicums Bende de yok 40+3 üm, sabahtan beri bir ağrı var ama sabit. Doğum sancısı olduğunu sanmıyorum. 42 ye kadar bekleriz diyorlar, kabus gibi 🤦
ExpatMom Mavisuu03 Adet sancısı gibi ara ara kasıkta ağrı hiç olmadı mı? Ya da karında sertleşme falan? Bir de nişan geldi mi sizde?
Mavisuu03 ExpatMom çok az oldu ama karında sertleşme devamlı oluyor pek ağrı sızı hissetmedim ama genel olarak 😢
ExpatMom Basilicums İşte sıkıntı orda aslında, suyu vs hiç bişey kontrol etmiyorlar. Prosedür öyleymiş, 42′ye kadar bekleyip ondan sonra suni veriliyormuş. 🙄
ExpatMom Haticekablan Artık suniyi göze alıcaz napalım sağlıkla gelsinler de. Ama İnşallah gerek kalmaz tabiki, bir an önce kendi sancımızla hızlı bir doğum yaparız 🙏