Damlahtp Pyrzcnr ay 27 haftalığım resmen nasıl yatsam nasıl otursam dite kara kara düşünür oldum heryerim ağrıyor bitmiş durumdayım resmen😂
Pyrzcnr Damlahtp evde tek basınaysan yat uyu kız ben ılk gebelogımde oyle yatardım 😁 smdode yatmaya frsat yok
Pyrzcnr Bbgkdk hıc sorma cnm ya cıdden cok zor bırde uyku duzenıde mahvoldım gece olsun dınelenıım dıyorum oda yok
Bbgkdk Pyrzcnr benimde öyle gerçekten her gün online dersim var pc karşısında oturmak bile çok yoruyor
ikiponcik_annesi Pyrzcnr bende 22+6 yım benim bel ağrısı değilde kaburgamın altında bi ağrı var kaç gündür zorluyo beni neden olur ki acaba bi bilgisi olan varmı sanķi çocuğun kafası ordaymış gibi ama bunun için daha erken değilmi ya 🙄
Pyrzcnr ikiponcik_annesi cınsıyetı erkekmı cnm benm ılk gebelıgımde oyleydı sureklı yukarı dogru baskı yaprdı o yuzden agrı olurdı nefesını keseecesıne .
ikiponcik_annesi Pyrzcnr evet canım erkek ondanmı oluyo acaba düzgün oturamıyorum zaten nefesim kesiliyo sanki hep yan oturuyorum kaburgam ağrımasın diye