Momayse Bel ve yan etlerim sızlıyor sizdede oluyor mu arkadaslar soguk havalardan dolayı mı acaba diye düsünüyorum
Mdnyldz Momayse Havalarla alakalı olduğunu düşünmüyorum ben, yani en azından benim ağırlarımın😔haftalar ilerledikçe , kuyruk sokumum , belim, sırtım özellikle biraz ayakta durup iş falan yaptiktan sonra aşırı derecede ağrıyor☹️
2_pamukannesii Momayse bende bunu doktora sordum bulunduğumuz virüs döneminden dolayı genel olarak vücut ağrısı herkeste var dedi
Momayse [silindi] etlerim sızlıyor böyle farklı birsey sanki ya son 1 aydır böyle 32 haftalık hamileyim dediginiz gibide olabilir
[silindi] Momayse son zamanlarda daha çok artacak canım ben bir de bu ağrılarin üstüne böbrek kum ağrısı çekiyorum haftada bir acillik oluyorum 🤦♀️
Momayse [silindi] cok gecmis olsun canım bebek suan karnimı o kadar yitiyor ki geriliyor resmen karnım normal mi acaba
[silindi] Momayse oy maşallah normal canım bebeğin haraketleri onlar alanı daraldıkça daha fazla gerilecek 😊
Momayse [silindi] aslinda bu 3. Gebeligim ama panik atak hastasi oldugum icin herseyden kormuyorum en ufak bir agrıda aklima cok kötü seyler geliyor ilk iki gebeligimde hic böyle sorunlar yasamamistım
miraykumru Annelerim 13 haftalık hamileyim,2 gündür çok yoruldum ama sol tarafım ve belim çok ağrıyor,birde akıntı hissimle beraber akıntım var.Bu sizde de oldu mu 😞