Writebirds Gulsrml aynen öyle kimseyi çekemem yani nasılsın diye aramayan sormayanları o zamanda ben istemiyorum zaten virus var 🤣
Gulsrml Writebirds kızzz kendimii gördümmm vallahiiiii öyleleri geldiğinde kesinlikle bilmişlik taslayacak çok bilgililer maşaaaalllahhh😂😂😂
Gulsrml Swlatmn vallahi neler çekiyorum bir bilsennn Kıbrıs Kıbrıs diyolar hiç bişe yani abarttıkları gibi değil malatyada nerden gelirsen ya çevreyoluna çıkıyorsun yada kapalıçarşıya canım memleketim
Swlatmn Gulsrml aynen öyle vallahi canım memleketim herşey ayağının altın da gelişmişlik düzen herşey var
Writebirds Gulsrml gelmelerine izin vermeyeceğim için sikinti yokk 🤣🤣eşimde görüyor kimse ne arıyor ne soruyor bebek yokkende öyledir gerçi o yüzden lohusa lık 40 lı vs diyim en önemlisi covitten dolayı ziyarete kapalıyız 🤣
Gulsrml Writebirds vallahi öyle bizide arayan soran kimse yok eşim hep arıyodu oda artık diyo ben niye arıyım benim en mutlu günümde aramadılar tebrik etmediler olması gereken oydu zaten dedim 😂😂😂
Writebirds Gulsrml aynen öyle herşey ortada yapıcak bişi yok aslında halimden memnunum ben kocişim yanımda olsun yetiyor bana aşırı olmasada yalnızlığı severim boş insanların kalabalıklığından çok 🤭🤗
Gulsrml Writebirds bebeğimmm sennn bensinnnnnn kesinlikleeeeee kayıp ikizimiii buldummmm hahahhahha🥳🥳🥳🥳 kardeşimle bu kadar benzemiyorum 😂😂😂😂😂
Writebirds Gulsrml 🤣🤣🤣valla bizde ablamla hiç benzemeyiz 🤣dobra dobra kimseye konuşmam kızsamda vs ama sessizce kendimi çekerim sevmediğim insanlardan hem kimse kırılmıyor hemde huyum böyle biraz ama az cadılıkta yok değil yani 🤣
Aysbabe Anne18 bence daha erken bnde 8. Ay a girdim yeni aldım daha bnmde hiç göbeğim yok gibiydi 7. Aydan snra birden büyümeye başladı:)