Mom8 Sbnll içeriği hiç temiz değil canım mustela, minoris, hipp veya fiyatı baya uygun olan baby me düşün hem içerikleride tertemiz hepsinin
Gngr_33 Sbnll içeriği temiz ve gereksiz pahalı olanlar Minoris Mustela *Burts Bees *siveno Sebamed *Uni baby Bunlar doğal organik ama aşırı pahalı neye alışırsa öyle devam eder sonuçta her bebeğin cildi ayrı en iyisi de alınsa alerji olabilir ortalama bişey almak daha mantıklı bence uni baby fiyat ve kalite olarak iyi bence bir şampuana 200 ve üzeri ücret vermek çok düşündürücü
crescent_ Gngr_33 minoris kullanıyorum çok da memnunum. diğerlerine göre fiyatı çok daha uygun ki arada güzel indirimleri de oluyor. tavsiye ederim.
masalsmomm Sbnll ben kızımda 6 ay mustela kullandım herseyini sampuan pişik kremi yagı falan simdi hamileyim inşallah yine mustela alıcam
babymam0304 Mustela mustela diyorsunuz da çok pahali. Herkes alamıyor. Sonuçta bebek şampuanı olarak çıkmışsa unibababyde dalinde vs vs kullanılabilir. Herşeyi takarsak su hayatta hiçbişey sağlıklı degilki çocuk nelerle karsilasacak
Babyy1S Sbnll uni baby kullaniyorum yağsını almadım gozenekleri tikıyor diye. sampuan ve losyon kullaniyorum ben memnunum ağır bir kokusu yok alerji falanda yapmadı
masalsmomm Kdg ben bi set aldım şampuan ve yagı 6 ay falan rahat yetti yani zaten minicik alıyosunuz yetiyor sadece pişik kremini ekstra almıstım
ozum06 Sbnll mustela en iyisi bence sampuan ve nemlendiricisini kullaniyorum cok iyi icerigide temiz bebek yagi kullanmiyorum has zeytin yagi kullaniyorum
Dilara1503 Esma__ mühendisinoğlu öneriyor içeriği temiz bebekler için uygun kokusuna takıldıysanz pembe olanı alın 😊
annelikseruveni Sbnll uni baby içeriğinden dolayı pek önerilmiyor mustela çok popüler herkws mustela öneriyor ama aşırı pahalı herkesin alma imkanı olmayabilir. ben baby me aldım e bebek mağazasından. İnstagramda muhendisinoglu diye bi sayfa var ordan ürünleri inceleyebilirsiniz
pia34 Sbnll mustela tavsiye ederim.icerigi de çok temiz. Hem saç hem vücut şampuanı olanını alabilirsin ikisi bir arada. Ayrıca vücut losyonu da var hepsi çok iyi. Ben de onlardan alacağım.
purpleviolet İçerik bakımından genelde mustela öneriyorlardı ama fiyatını biraz yüksek buluyorum 😔 Ben johnsons baby aldım.