Babyjo Ardenikom mutlaka veririm hatta doktorla evirip çevirip baktık çıkıntı yada başka bisey göremedik resimlerde varmi tam anlamıyorum
Ardenikom Babyjo cok degısık goruntuler yakalamş zaten cok anlaşılmıyor ama ben çıkıntı göremedm 15.5 haftalk çıkıntı görürdü domtr erkek olsaydı
Ayanbsra Rabismomm4 evet bende öyle biliyorum 😁 ama önce doktor alttan muayene etmişti siğil olduğundan dolayı acaba ben utandım bebekde mi utandı gostermedi 😂😂
Rabismomm4 Ayanbsra alttanmi bakıyor cinsiyet için 🤯yaa bana bakmaya gerek kalmaz inşeallah cumartesi günü gideceğiz cinsiyeti için ♥️
Rabismomm4 Ayanbsra 10 haftalıkken benim dokturum bildi ama bize demedi kuzum 10 gün sonra tekrar bakıyim dedi bizim bebiş hiç utanmadi hep açmış ne varsa😂😂
Babyjo Ardenikom ohhhh aradığım yorummmmm ya bizde evirip çevirip baktık ama ama boştu hatta ben çığlık attım sevinçten 😅😅😅 cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederimmmmm
Ayanbsra Rabismomm4 bakalım o zaman seninkinin cinsiyeti ne olacak erkekse benimkinin kız olma ihtimali artıyor 😁😁