iki gundur kahverengi lekeler geliyor ama işk gebeliğim gögüs agrısıda yasamıstım kahverengi lekelenmem basladıgında bu sefer gögüs agrım yok reglime 8 gun var dun test yaptım varla yok arası bi çizgi çıktı çokta emin olamadım bilgisi olan varmı halsizlik ve uyku halide var önerisi olan var mı kan da çıkar mı bilemiyorum

Mere erken gebelik testi alip iki uc gun sonra deneyin isterseniz silik cizgi pozitif demek

• Mere bunu yanıtladı.

silikte olsa hamilelik var demektir kan vermelisiniz hayırlı olsun

• Mere bunu yanıtladı.

flowers erken gebelik testi yaptım çok silik çıkmıştı

Mere bende de neredeyse 8 gündür lekelenmelerim var. 4 gün kaldı adetime bende çok merak ediyorum ama günüm geçmeden test yapmakta istemiyorum. Insallah guzel haberler alırız 🤲 bu ay ilk kez böyle lekelenmelerim oldu

En iyisi kan vermek orda herşey çıkıyor

• Mere bunu yanıtladı.

Mere erken döllenmeye çıkabilir.
          Belirtilerin neydi?

• Mere bunu yanıtladı.

Mere ilk gebelikte nasıldı göğüs aprınıx çok mu

• Mere bunu yanıtladı.

Mere tabiki çıkar idrarda çıkıp kanda çıkmaması mümkün değil

• Mere bunu yanıtladı.

sibelbulut idrardakınden emin değilim o kadar silikki peöbe cizgi değil sadece o bölüm biraz daha koyu çok kararsız kaldım

Mere lekeleme olarak mı, adet olarak mı devam edecek haber verirsin.
                Inş lekelenmedir.

• Mere bunu yanıtladı.

Bfduam bugunde biraz lekelenme oldu regli gibi sürekli olan bir sey degil günlük ped kullanıyorum gunde iki kere rastlıyorum çokta ümitlenmek istemiyorum ilk hamileliğim 11 haftalıkken sonlandı

Mere ilki için geçmiş olsun, Rabbim kavuştursun inş cennette.

Inş bu lekelenmedir, Allah gönlüne göre versin.

• Mere bunu yanıtladı.