Ugur_bocegi01 Peraaaa bende 10 haftalığım. Bende geçen haftaya kadar iştah vardı 40 kilo ile gebe kaldım 46 olmuştum şimdi 42 ye düşmüşüm. Bol meyve tüket Annem bana hareket et devamlı der. Hareket ettikçe yiyorum
Eda115354 Peraaaa 10+3 teyiz yavaş yavaş azaldı bulantı iştahsızlıklarım. Ama ne çektim allah bilir 🤦🏻♀️ İnşallah siz de kısa sürede atlatırsınız. Bebek için endişelenmeyin doktorun verdiği takviyeleri kullanıyorsanız.
Peraaaa Eda115354 kullanıyorum imam omega kullanıyorum, ama insan işte ister istemez endişeleniyor Özellikle su içememek fena.. Umarm bende atlatırım bir an önce
Eda115354 Peraaaa su içmeye çalışın hem sizi hem de bebeğiniz için. İnşallah kısa sürede atlatırız zorlukları.
Buketkucuk Peraaaa bana da aynen öyle hiç bitmeyecekmiş gibi geliyordu ama bitiyor Rabbime bin şükür kötü düşünme hepsi geçecek inşallah🙏🏼😌
Peraaaa Ugur_bocegi01 vardı 2 kere hastaneye yattm daha snra leke şeklinde devam etti Mlesef Allah kimseye yaşatmasn
Haticeyuce31 Peraaaa ben 13+ oldum oyle bitti kuzum oğlumda hic ama hic hissetmedim bu gebeligimde o zaman geçti
Peraaaa Haticeyuce31 inşallah bendede biter :( İnanın kana kana su içip yemek yemeyi özlüyormuş insan :(
Ugur_bocegi01 Peraaaa amin, bende aynıdç durumu yaşamıştım ilk bebeğim düşük oldu maalesef. Maydonoz tüketimi yapıyorsanız yapmayın. Söktürücü özelliği var soğanıda elinizden geldikçe tüketmeyin.