Peraaaa Kızlar 12+4 gebeyim ilaçla bulantımı bastırıyorum ama iştahsızlık cok fazla Hiç birşey yiyesim gelmiyor, zorlasamda olmuyor Bebek beslenmiyor diye korkuyorum :( İştahım ne zaman açılır :( Benin gibi olan varmı
Yasemindursun Peraaaa canim daha ilk aylarin normal bunlar merak etme zaten cok iştahli olsan bile bu zamanlar bebek kilo almiyor sen alirsin 6aydan sonra basliyor bebek kilo almaya takilma
Beyzan Peraaaa canım çok geçmiş olsun çok zor bir durum. Kiminin 3. Ayda bıçak gibi kesiliyor. Kiminde benim gibi 16 da bile bulantıdan mide yanmasından sürünüyor inşallah senin bulantin geçer. Az az ye ekmek vs dedim de direk vitaminli şeyler yemeye çalış bir de mutlaka vitamin takviyesi al OMEGA 3 lü olanlardan
Peraaaa Beyzan imom verdi doktorum onda var.. Ama onu bile içerken zorlanıorm Resmen sürünüyorum ya :( Allah yardımcımız olsun
beseranne Ben de öyleyim. İlaç kullanıyorum ve her şeyden tiksinmiş durumdayım. Doktorum bebeğin beslenmesi bugünün konusu değil dedi o şimdi kandan besleniyor ve her şekilde beslenir dedi. Sen kendini hiç zorlama önemli olan enerji alman ama sadece haşlanmış makarna yiyebiliyorsan sadece haşlanmış makarna ye sadece patates yiyebiliyorsan sadece patates ye sonuçta yeter ki bir şeyden enerji al dedi.
Lifebaby Peraaaa bende ilk zamanlar çok kötüydüm 13.haftadan sonra geçti umarım senjnde fazla sürmez çok kötü bir durum çünkü
Buketkucuk Peraaaa bende aynı senin gibiydim ilaç kullanıyordum ama iştahsızlığın önüne geçemiyordum 16.haftada bitti
Beyzademiirrr Peraaaa benim 17. Haftadan sonra geçmişti 1 ay daha sürebilir sizinki de,çubuk kraker bastırıyor bulantıyı biraz
Buketkucuk Peraaaa bana da aynen öyle hiç bitmeyecekmiş gibi geliyordu ama bitiyor Rabbime bin şükür kötü düşünme hepsi geçecek inşallah🙏🏼😌