sugarfamily Kesosmom kesinlikle bende hic icmedim 32. Haftada baya dustugunu ogrendim portakal suyuyla birlikte tuketmemi soyledi doktorum gunde 2 defa bile içebilirsin dedi umarim toparlanir 😐
denizanasi1 Şu an 27 haftalığım kızlar kan hapı beni aşırı derecede ishal yapmıştı bende kullanmadım bıraktım. Kan değerim 11 çıktı geçen hafta, doktorumda bi hamileye yetecek kadar değerlerin dedi. Tekrar başlasam mı bende korktum valla
Tuba18 Kan ilacı acaba Ferrum mu oluyor ben Bi onu birde decavit tek kullanıyorum başka ilaç verilmedi
7capo7 Kızlar kan ilacını c vitamini ile beraber alın bir kaç kat artıyor etkisi doktorumun önerisi. Mesela portakal suyuyla veya mandalinayla. Ben sabah aç karnına içiyorum ilacı üzerine de bir kaşık pekmez üstüne 3-4 damla limon sıkıp yiyorum.
Ebruakcetin Kesosmom illaki faydası olur canım benimde hep iyiydi tahlillerim ama aklıma geldikçe içtim doktorumda öyle demişti şuan hergun kullan diyor sonuçlarım iyi olmasına ragmen
plakayerli Ebruakcetin benim de kan tahlilim iyi, yine de verdi. çünkü bebeğe çok gidiyormuş birden bire düşebilirmiş. eksikliği de bebekte anomalilere sebep olabiliyormuş, doğumda da kan kaybı olabilirmiş o yüzden yüksek tutmalıymışız
plakayerli Ozge20ulu 20. haftadan sonra kesin kullanılmalıymış. benim randevum 18′indeydi 18. haftada yazdı bana
bebeklerim2 Kesosmom benimde midemi bulandırdığı için ilk hamileliğimde içmedim bir sorunla karşılaşmadım şimdi ikinciye hamileyim bilemiyorum içebilirmiyim 🤷♀️
_abc_xyz Kesosmom kan ilaciniza ek pekmez icin eger pekmezi direk alamiyorsaniz bir corba kasigi kadar bir su bardagi suya katip icin mutlaka ki kaniniz cok dusukse gunde 2 defa yapabilirsiniz
RANA60 plakayerli hangi ilaci iciyosunuz benimde en başta kabizlik aşiri oldu saglik ocaginin verdigi kan ilaci sonra degiştirdim cok şukur artik öyle problem yok
Sinem_Asel Ben içtigim halde kan hapını düsük cıktı her sabah pekmezi mi de yerim damardan aldım vitamini simdi bekliyoz faydası oldu mu diye bu hafta bi daha verecem kan insallah düzelmistir 34 haftayı bekliyoz
Sinem_Asel Cok ta pahalı damardan verilen ilac raporsuz 500 dedi tanesine rapor cıkartırdım 2 tanesini 150 ye aldım eczane den
ZehrasMom Kesosmom sen iç faydasını azda olsa görürsün kan yapıcı yiyeceklerlede destekle ama pekmez kuru üzüm keçi boynuzu felan bol bol ye