Kesosmom Haftaya geldim kan ilacı hiç içmedim şimdiye kadar tahlillerim iyiydi ama bugün bayağı düşük çıktı kanım 🥺🥺 doğuma kadar içmeye başlasam faydasını görür müyüm kızlar 😑😑
plakayerli Kesosmom neden içmemiştiniz. ben de yeni başladım sayılır o kadar kabızlık yapıyor ki içmek istemiyorum
Egeligelin Kesosmom kan ilacı çok önemli keşke içseydiniz ben içmeme rağmen 13 den 9 a düştü günde 3 e çıkardı doktorum çıkmadıysa kan serumu vericem dedi en son.
Kaderimm Kesosmom okadarini bilmiyorum cnm ama kan yapıcı şeyler tuketebilirsin pekmez felan destek amacli
Ayse10 Kesosmom hapın da faydası olur sanırım tabi doktorunuz size söyler fakat onun yanısıra kırmızı pancar tüketirseniz çok faydası oluyor aklınızda olsun😊
RANA60 plakayerli hangi ilaci iciyosunuz benimde en başta kabizlik aşiri oldu saglik ocaginin verdigi kan ilaci sonra degiştirdim cok şukur artik öyle problem yok
Bilibon İhmal etmeyin dogumda kan belki dahada duser benide ishal ettiginicin 10 gun falan biraktik sonra bi olcturdum dusmus ki gunde ikiye cikardik mecbur ama komsuma 3 kere kan takviye ettiler cok dusukmus diye
asly9 Bana doktorum kan ılacı önermedi her hamile içecek diye birsey yok.Kan degerlerınız düstüyse baslayın faydası olacaktır
058elf Kesosmom sabahları aç karna pekmez iç, hatta ılık suya karıştırıp içi direk kana karışıyomuş diye hatırlıyorum. Kan yapıcı şeyleri tüketmeye çalış belki ilacında faydası olur
Ates2020 Kesosmom ben hamileliğimi öğrendiğimden bu yana içiyorum 10 üstü olmadı düşün içmeseydim bayılırdım oda kuru üzüm pekmez tahin yiyorum Doğumdan sonra düzelir korkmayın
Ferihan Kesosmom bende içemiyordum hiç ilk hamileliğimde 34.haftamda kan değerim 7’ye inmişti kan serumu taktılar her hafta 1 tane acilen o biraz toparlamıştı doğuma kadar
Dilara12 Kesosmom bende içmiyorum alerji yapıyor bana 35 haftalığım tahlillerimde iyi çıkmıştı ama korktum şimdi siz böyle yazınca..
Mom8 Kesosmom hemen içmeye başlayın çok çok önemli ne kadar değerler düzgün olsada yetmiyor doktora sorun acaba günde iki tane falan içseniz toparlar mı
Merinosunannesii Kesosmom illa faydası olur pekmez de iç her gün 1 er kaşık organik bulabilirsen öyle al fındık ceviz badem kuru incir kuru kayısı kuru üzümde ye
busraa5465 Kesosmom içmeniz gerekirdi bende içmedim 25 haftama kadar ama çok kansızlık yaşıyorum şu anda 😞 vitamin ilaçlarınıda kullan şu anki besinlerden alacağını pek zannetmem