Cns_33 minikprensesimm canim bende mama sandalyesi aldim 😌 ter bezi agiz bezi biberon fircasi su eleltrik icin koruyucu seyler😃 bide yemek tabagi cok hostu onu aldm😊😊
Sehertass Hafise canım nasıl sipariş verdin anlatırr mısın uygulamayı indrdim ama olmadı e mail istiyo üyelik için giriyorum geçerli e mail yazın diyo
Hafise Sehertass ben iphone kimliğimle giriş yaptım siparişi veriyosun sepete ekleniyo adrs yazıyosun hangi saat getirelim diye saat seçenegi var müsaitlik durumuna göre ben 11-12 yaptım valla tammsaatinde geldi cok memnun kaldım hava buz burda evden cok kolay oluyomuş bidaha böyle gelirse gene vericem sipariş bide kapıda ödeme yaptım sipariş hazır yola cıktı diye de msj da geliyo aşırı memnun kaldım yani ben
tubiii0106 [silindi] o nasil oluyor acaba gider yeri oluyor mu ve fileli mi? almadm daha kuvet ama bu sismeden almak isterm bilgi verrseniz sevnirim
[silindi] tubiii0106 fileli degl internete şişme bebek küveti yazın ceşitleri cıkıyor 50 den baslıyor 80-100 gidiyor ben 1. Cocugumda normal kuvet aldım evım kucuk koyacak yer yok kocaman sey 32₺40₺ arası ama artık onu degil sismeyi alıcam ilerde oyuncaklarını atıp oynaya bılır bıde yer kaplamıyor bi bakın
BtlMlkNz tubiii0106 Aslında en ideali katlanılabilir banyo seti olan aç-kapa bu kadar basit vipahmet ve internet sitesinde mevcut tavsiye ederim oldukça kullanışlı
Nehirimmm06 minikprensesimm yaa bende aldım ama çoğu şey buradaki şoka gelmemişti nasıl iş yapıyorlar anlamadım 😔
Bulutsevdasi Gizem___ aaa ben aldım yastığı dediği küçücük bir kumaş hiç beğenmedim. Ama almista bulundum.
Nehirimmm06 Nilasyamom bebek sandalyesini saklamışlar eşimde gördü çalışan yok demişti sorduk bunun ücreti ödendi fişi var dedi eşimde ödense alır götürürdü burda ne işi var dedi müdürüne felan şikayet etti zorla aldık meğer ayırmışlar çalışanlar 😂
Nilasyamom Nehirimmm06 harikasınız valla ben de çirkefleşmek isterdim ama ani hareketler yapamadığım için sakin kaldım 😅
Sen1meleksin minikprensesimm canım nevresim takımını bi cekermisim açıp cok kararsızım da almakta emin olamadım
Nehirimmm06 Nilasyamom benimde eşim yaptı canım bebek sandalyesine bile acalemiz yoktu ama eşim sinirlendi ayırmalarına 😂 aldık öylelikle
Sineemm minikprensesimm Penye carsaf yastık kılıfı biberon temizleme fırçası 4 yaşındaki kızım içinde süt şişesi 😃 eksiğimiz yok ama insan görünce dayanamıyor 😍
bltern1 minikprensesimm biberon fırçasıyla alt açma seti aldım zıbın alacaktım yoktu açılır açılmaz gittim halbuki ama ayırmışlar sanırım
02112017 Bende termometre oda nemlendirici bir de biberon ısıtıcı aldım kızlar daha erken oldugu için kıyafet almadım 😂🤦🏼♀️
Alinamoms 02112017 canım bişey sorucam yaa bende aldım oda termometresini ama saatini nasıl değiştiriceğimi bilemedim bide bu ayakta nasıl durucak 😂
Ortmenanne16 minikprensesimm oda termostati biberon temizleyici yastık kılıfı ve priz koruyucu aldım 🙏🙏
Gokmer Asya94 Umutcumunannesi marketin uygulaması olduğunu ve eve sipariş yapıldığını bilmiyordum. Şimdi öğrendim ve hemen siparişlerimi verdim. İnşallah kalmıştır ve sağlam gelir.
Asya94 Gokmer Asya94 inşallah :)) ben sali günü verdim siparişimi ama tüm herşey yoktu benim markette küvet takımı yorgan ve ağiz silme mendillerinden aldım :)
Nilasyamom Nehirimmm06 dinsizin hakkından imansız gelirmiş 😂 hakkınızı almışsınız bravo güzel günlerde kullansın bebişiniz inşallah
SR0121 Yastık yorgan nevresim takımı alt açma minderi 3 tane müslin örtü biberon fırçası ağız mendili ne bulduysam aldım banyo setini Hepsiburada dan sipariş vermiştim zaten ama şoktaki daha kaliteli ve güzel
Sen1meleksin SR0121 nevresim takımı nasıl kalitesi ben yastık kılıfını aldım ama beğenmedim de canım merak ettim alasımda geldiydi onu
Limonlimon Zeynoveannesi güzel biz sevdik odanın nemini yükseltti termometreden bakıyoruz 3 tane ışık modu var 3 tane de buhar modu var
Gokmer İlk defa sipariş vermeme rağmen az önce telefonla arayıp, teslim saatinden biraz gecikeceği yoğunluk olduğu bilgisi verildi. İnanılmaz kibar bir görüşmeydi. Şok market gerçekten beni çok şaşırttı 😁
Asya94 Gokmer dimi 🤣 bende bayıldım bu soğukta bu servis Migros Sanal Markete abone oldum resmen onlar bile bukadar nazik değil 🤣🤣🤣