Msydn6 minikprensesimm ya bende cepte şoktan alıcam bişeyler ama bugün gelen aktüel ürünleri bulamıyorum nereden girip bakıyorsunuz bakıyorum bakıyorum çıkmıyor ay sinir oldum bilen yardımcı olsun
minikprensesimm Msydn6 canım anasayfa da bebek ürünleri cıkıyor oradan bulamazsan anne bebek katagorisi var oraya bak
Msydn6 minikprensesimm yok hiç bi şekilde çıkmıyor yaa Allah allah bulamıyorum annne bebek ürününleirnden ziyade başka şeylerde de bakıcam onlarda çıkmıyo bulamadım😟
minikprensesimm Msydn6 https://imgyukle.com/i/HCbmTx canım uygulamaya girince böyle ana sayfa gözükmüyor mu
minikprensesimm yusralina68 çok geçmiş olsun kuzum Allah yardımcın olsun önemli değil sen iyi ol gerisi hallollur
Bebislerimiz Alinamoms evet denedim bence dogru bizim evde saatin yaninda derece gösteriyor bu kucuk olani yatak odasina aldim arasinda sadece 1 derece var oda normal diger saat yukarda cunku
Saziyersin Sabah 10 da gittim ilk ben aldım sanırım Müslim çıt çiğli badi(bu arada bedenleri cok.kucuk dikkat edin) ağız silme bezi ter havlusu biberon fırçası yastık ve yastık kılıfı cıngirak aldim bende hepimize hayirlisi olsun güzel günlerde kullanalim🥰
Merinosunannesii minikprensesimm biberon temizleme fırçası 1 tane de müslin aldım herşeyi aldıgımız için pek eksik kalmadı 😂😂
Hafise minikprensesimm ben dün internet sitesinden sipariş ettim 100 tl lik ürün aldım ve dediğim saatte de geldi cok memnun kaldım hiç markete gitmeye gerek yok kızlaaarrrr 😁🤷🏻♀️
Sehertass Hafise canım nasıl sipariş verdin anlatırr mısın uygulamayı indrdim ama olmadı e mail istiyo üyelik için giriyorum geçerli e mail yazın diyo