Isilhanim87 Hafizeee hayırlısı, inşallah döner Dönemezse sezeryan herhalde mecbur. Bakalım benim ki napacak
Isilhanim87 Bilgeenur inşallah son ay dönerler, yoksa sezeryan olur. Benimde poposu solda duruyormuş vuruyor ordan sürekli :))
Gizem_ar Isilhanim87 biz 8 ayı geçtik ilk gündden beri hep sağda cinsiyeti kesin erkek dediler ve kız 😂 solum boş karnımın bile sağ tarafı dolu dışardan bile belli 😂
SutlacimiYedimmiBen Isilhanim87 bnde hep sağda hissediyorum ama masllh bu aralar çok hareketli mekanı dolaşıp duruyor😁
spaceship İlk ultrason görüntüsünde daha nokta kadarken sol tarafta duruyordu miniğim. 21. hafta detaylıda baş tarafı sağdaydı. Sonra yine sola geçti. 36. haftadayım kafa aşağı duruyor, popo sol taraflarda ayaklar sağı tekmeliyor 😊
Busrahalil44 Isilhanim87 erken başlamış tek tarafta durmaya genelde son dönemler tek tarafta durur benim bebeğim kızdı hep sağdaydı
Mcakir Isilhanim87 benimde hep sağda. 33 hafta olduk asla sola oynamıyor. Sağda yer etti , etim pörsüycek şişik kalcak doğsa bile. 😂