Gzmal kindersurprise bende kan pıhtılaşması yok bebeğe giden ana rahim damarlarnda çeltik var kanamam olmasın diye içiyorum günde 1 tane doğuma 1 hafta kala kesecekmişim şuan 30. Haftam
Pnrss06 kindersurprise suan hamile olmadıgım icin igne kullanmıyorum.Gebeligin erken döneminde igneye gecis yapıcakmısım dr öyle söyledi.Ben öglen 1 de iciyorum tok oluyorum ama bana ac tok demedi.
Gzmal kindersurprise valla benim 3. Gebeliğim hiç duymadıklarımı bu gebelikte duydum karın içi varisimi dersin bebekte mide yok mu dersin bir sürü şey çıktı bi sağlıcakla kavuşsam başka bişey istemem 🤲 kanama ve erken doğumu tetikliyor tetiklerin olması yani damarlar yıpranmış
kindersurprise SimgeTopcu benim de ilk gebeliğim düşük oldu malesef oksapar da kullanıyor musunuz ek olarak
SimgeTopcu kindersurprise sadece coraspirin kullandım ama şuan kullanmıyorum 37 haftayım nasipse kucagıma almıcam az kaldı.
kindersurprise SimgeTopcu sağlıkla gelsin inşallah ilk gebeliğinizde düşük kaçıncı haftada olmuştu pıhtılaşma sorununuz mu vardı kan testi vs yaptırmış mıydınız düşükten sonra
SimgeTopcu Pnrss06 bende tok karnına alıyordum diğer ilaçlarımla birlikte. Aç / tok dediğini bende hatırlamıyorum.
kindersurprise Pnrss06 ben de gebelik öncesi başlamak istiyorum henüz test yaptırmadım pıhtılaşma var mı yok mu diye ama siz yaptırdınız mı
kindersurprise Suzii-90 oksapar da kullanıyor musunuz tedbir amaçlı mı başlatıldı düşük öykünüz mü var geçmişte
kindersurprise Pnrss06 ben de 12 haftalıkken düşük yaptım ama net olarak bilmiyorum pıhtılaşma sorunumun olup olmadığını test henüz yaptırmadım ama bir düşükte test yapılmıyormuş fakülte hastanelerinde sanırım siz test yaptırmış mıydınız düşükten sonra
SimgeTopcu kindersurprise kan pıhtılaşması degldı ama her ihtimale karsı ıkıncı gebeliğimden doktorum onerdi kullanmam. 8 haftalık tı.