Elifhusna 39 haftalık olduk kızımla az once hastaneden geldik ne bi sancimiz var ne de bi tık belirtimiz kilosuda almış başını gidiyo bu gidişle sezeryanla doğururum galiba doktor haftaya yine gel dedi umarım haftaya kalmadan gelir benim gibi olanlar var mı??
Esraa63 Elifhusna bende hep sezaryen olacak kesin dedim ama 40 haftada doğurdum anlık sancı herseyi etkileyebilir yani 1 saat sonrasının bile garantisi yok her iki çocugumu da 40.haftqda normal doğurdum Hakkında hayırlısı olsun
Elifhusna Her seyide deniyorum oturup eğilip yer silmedigimmi kaldı merdiven in çikmi yapmıyorum ama yok.
Elifhusna Cigdem_ckmz ne olucak ya şehir hastanesine gidiyorum ozel olsa hemen sezeryan der kurtulur.
Cigdem_ckmz Elifhusna ayy kuzu valla benim moralim bozuluyor ya bende özele gidiyirdm ama doğumu devlette yapacam ne olacak bilmiyorum
Cigdem_ckmz Elifhusna aynen valla yorma kendini cunku benim ablam hic yormadi kendini ve 90 kilo olmustu maslalah hemen doğdu ben gariban 77 kilo oldum sürekli hareket halindeyim ama yok🤗🤗
Cigdem_ckmz Elifhusna evet doktor 3 dedi 37 de şimdi nasil bilmiyirum eger doğmasa pazartesi 40 oluyirum o zaman giderim
Cigdem_ckmz Elifhusna bilmiyorum kuzu iste pazartesi günü 40 olacam gidecem bakalim ne diyor bekle derse beklerim ama ınslalah gelirler ya beklemeyiz ya🤲🤲
Elifhusna Cigdem_ckmz Insalllah canim korkarım benim 40.kadar gelmezse büyük ihtimal sezeryan olur diye hiçte istemiyorum sezeryan 😥
Cigdem_ckmz Elifhusna kilosu kac ki ayy inslalah olmaz ya Allahin izniyle Rabbim yardim etsin bize ya😪
Elifhusna Cigdem_ckmz amin amin benim 36 da 3 kiloydu bu hafta gittim hatta bugün gittim kilosu daha iyi
Cigdem_ckmz Elifhusna stres yapma yengem 3800 doğurdu seninde olur inşallah sonucta 4 kilo doğuran var