FatosEngin Merhaba kizlar erken doğum riskim vardı ve dün akşam doğum gerçekleşti ağrılara daha fazla dayanamadim
FatosEngin happypregnant29 bebek kuvezde 1370 gram di enson ama bn ölümden dönmüsum kanamayı durduramamislarr
Beyziikoo FatosEngin Rabbim size bağışlasın inşaAllah şu an nasılsınız bebeğiniz nasıl inşaAllah bir sorun yoktur sağlıklıca çıkarsınız hastaneden 👐
FatosEngin Beyziikoo inşallah canım ameliyatim kötü geçmiş ama yinede çok yatirmazlar. Diye düşünüyorum
Bsmlh FatosEngin haftasına göre iyi doğmuş maşallah rabbım size bagıslasın bende yaşadım aynı durumu bide beslenmiyordu benek çok zayıftı kendınıze cok dıkkat edın bol sıvı ve ne olur stres yapmayın onlar mınık ama güçlü savaşcılar
FatosEngin Bsmlh evet canin kanamam çok olmuş durduramamislar tesadüf akrabamız ameliyattaymis kuzenime anne için elimizden gelen herşeyi yaptık demiş
FatosEngin Bsmlh sağol canım şuan sakinim kendimi buna alistrdim bir bebeğimi kaybettim erken doğumdan ama bunu 28 haftaya kadar tasiyabildim ve çok güzel ilgileniyolar gözüm arkada değil
Ahsennurrrr FatosEngin minik bir prematüre annesi olmuşsun❤️ Rabbim yardımcın olsun çok geçmiş olsun ağrıların sizilarin tez zamanda geçsin evladınla evine dön inşallah canım 🌸🤲🤲🤲
Anne18 FatosEngin canım çok geçmiş olsun rabbim analı babalı büyütsün inşallah ne gibi ağrıların var dı