1PrensAnnesi Hastanelerde yine planlı sezaryen kaynıyomuş bende yarın olcağım hayırlısı ile şansıma o tarih denk geldi mecburi olacak ama yer zor bulduk var mı buradan da 21.1.21 bebişi olmaya aday kuzular😍 kimler yarın doğuruyo
Eda-kmrcu 1PrensAnnesi senin adına cok sevındım sağlıcakla al bebegını kucagına en son tansıyonun vardı konusmustuk korkuyordun bu güzel yazını görünce sevindim canım gönlünce olsun hersey.☺️
cemredimple Annesed merhaba sağlıkla kucağınıza alın inşallah😍🤲🏻Ben de aynı tarihte doğum yapıcam inşallah 38+0 olacak erken mi diye düşündüm ama benim önceki doğumda tromboli olmuştu dr um risk almayalım dedi.
Sedaaab Annesed benimde 38+1 yarın alıcak doktorum özellikle istemistim tarihiii sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 😍😍
Annesed cemredimple 38+5te oldu ilk doğumum zaten haftasına göre ileri cok şükür sağlıcakla kavusuruz insAllah
1PrensAnnesi cemredimple sağlığım el verse 39haftada doğacaktı ben 36+1 de yapmış olucam şükredin gayet iyi valla 38
Susaminannesiii 1PrensAnnesi bende 34+0 oldum bugğn tahlil sonuclarımı bekliyorum. Tansiyonum 130/85 bandına inabildi ama idrarda proteşn 2+ idi arttı mı duruma göre bende alımcam veya max 1 hafta daha bekleyeceğiz. Bebişimde büyümüyor 1700 gr
cemredimple Susaminannesiii sağlıklı oluşumlarda kiloyu doğduktan sonra da alıyorlar daha hızlı inşallah
1PrensAnnesi Susaminannesiii kilo almama sebebine baktılar mı doppler ultrasondan benim tansiyonda 150/100 genelde
cemredimple Benimde kilosu haftasına göre iyi 3300 dü 5 gün önce bakalım yarın göreceğiz artık 🥰 herkesi sağlıcakla kavuştursun rabbim🤲🏻
1PrensAnnesi Eda-kmrcu hala var cnm benm 150/100 hep tansiyonum hastanede yattım hep bu haftalara geldik şükür ev ettik hastaneyi ama dayanamıyorum ilaçlara artık kollarım mosmor alacak mecbur çok sağol duaların için inşallah sağlıkla doğar hepsi
Susaminannesiii 1PrensAnnesi evet doppler cok normal. Preeklampsi den dolayı gelişimi geri kalıyormus buda ilk kez carsamba günü farkedildi. Daha önce tansiyonumda cok normaldi, tahlillerimde
_aycaccelik 1PrensAnnesi normal doğum için bekliyoruz canım haftaya kadar kendi rızasıyla gelmezse suniyle başlatacaklar 😂😂😂