SutlacimiYedimmiBen Reyyhan Bnde hep bunu düşünüyorum oğlumu bırakıp doğuma gittiğimde kesin ağlarım biliyorum 😥
badehandeyldz Reyyhan benim yanımda teyzem kalacak hastanenin yanında oturuyor o yüzden onu istedim olsun ya anneanne babaanne anne yarısı sonuçta
Reyyhan Poyraz_basak benim de aklıma geliyor oyle şeyler ama hep hamilelik hormonlar dan duygusallık babsi da oyalar omu gyzel bakar annen gelecek der anlar biraz büyük ya
sevimlieyuboglu61 Reyyhan oğlum 2 yaşında , bende on gün sonra doğum yapacağım.. aynı duygular içindeyim
kbrMEVA Reyyhan ay dua edin hep dua ediyorum Allahım kızima akıl fikir ver Allahım benim yokluğunu hissettirme kimsenin evladını sahipsiz bırakmasın rabbim sizde dua edin bazen bakıp bakıp ağlıyorum el kadar bebe ne yapacak bensiz diye
Ozbu41bug Kizlar aglamayin cocuklariniz gormesin bende 4 yasinda kizimi birakicam gule ounaya gidip gelmeyi nasip.etsin rabbim hepimize aglarken gorurse korkabilir akli kalir uyuyamaz butun hepimize hayirli dogum nasip etsin rabbim
Reyyhan Ozbu41bug amin canim.cok.haklisin ben sabah 7 de evden çıkicm yavrum.uyur o satte öpüp koklayıp gidicem insallah ertesi.gunde gelicem😑